Kako je Antonio Banderas dospeo na Bikovićev Instagram

Showbiz 06. maj. 202121:31
Podeli:
Antonio Banderas i Milos Bikovic
Antonio Banderas i Miloš Biković Foto:EPA-EFE/MARISCAL/Nemanja Jovanović/Nova.rs

Antnonio Banderas pre nekoliko dana, tačnije po završetku Moskovskog međunarodnog filmskog festivala komentarisao je objavu Miloša Bikovića, tačnije pohvalio je mlađeg kolegu. Upravo ovaj potez iznenadio je kako domaću javnost, tako i Bikovićeve fanove koji su lajkovali komentar španskog glumca.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako je mnoge začudilo i iznenadilo to što je Banderas pohvalio Bikovića, potez španskog glumca ne bi trebalo da vas čudi jer se njih dvojica poznaju još od ranije.

Banderas i Miloš su pre nekoliko godina, tačnije 2017. godine, zajedno snimali film “Izvan granica realnosti” za rusko, ali i svetsko tržište.

„Banderas već zna mnogo o našoj zemlji. Glumci u Holivudu su manje-više obrazovani i često se ne slažu sa politikom Bele kuće“, govorio je Biković pre nekoliko godina o Banderasu.

Miloš je tada govorio da je mnogo naučio od Antonia, te istakao da ga nista nije razočaralo.

„Saradnja sa Banderasom je odlična, on je vrlo prijatan čovek. Mnogo toga sam naučio od njega. Posebno me je oduševilo to što uopšte ne ponavlja scene, već snima iz prve i bez probe ispuni sva upustva reditelja bez greške. Ništa me u vezi sa njim nije razočaralo“, pričao je Biković.

Podsetimo, Na uspeh Miloša Bikovića reagovao je slavni glumac Antonio Banderas, i to sa emotikonom dignutih ruku, i tako pohvalio našeg glumca koji već nekoliko godina gradi uspešnu karijeru kako u Srbiji, tako i u Rusiji.

Biković se odomaćio u Rusiji, gde je inače veoma uspešan i tražen. Nakon što je izabran za najpopularnijeg glumca u pomenutoj državi i državljanstva koje je dobio, on je dogovorio još jedan posao pa se našao u žiriju prestižnog Moskovskog Međunarodnog Filmskog Festivala, koji je završen.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

 

Komentari

Vaš komentar