Biković u žiriju Moskovskog Međunarodnog Filmskog Festivala

Showbiz 06. apr. 202122:06
Podeli:
Miloš Biković Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

"Ne samo da ću uživati u vrhunskim ostvarenjima već ću imati i priliku da se upoznam i razmenim iskustva sa istaknutim filmskim stvaraocima kao što je veliki Brillante Mendosa, zatim Nigina Sajfulajeva, Karim Ajnuz i mnogi drugi... posebno mi je drago što me je pozvao čovek koga izuzetno poštujem Nikita Mihalkov", pohvalio se glumac Miloš Biković.

PROČITAJTE JOŠ

Poznati glumac Miloš Biković odomaćio se u Rusiji, gde je inače veoma uspešan i tražen. Nakon što je izabran za najpopularnijeg glumca u pomenutoj državi i državljanstva koje je dobio, on je dogovorio još jedan posao. Naime, zvezda filma „Južni vetar“ sada se našao u žiriju prestižnog Moskovskog Međunarodnog Filmskog Festivala.

Miloš ovu informaciju nije krio od javnosti pa se i pohvalio na društvenim mrežama budući da je srećan i ponosan.

„Veoma sam počastvovan što ću biti u žiriju glavnog konkursa Moskovskog Međunarodnog Filmskog Festivala. Ne samo da ću uživati u vrhunskim ostvarenjima već ću imati i priliku da se upoznam i razmenim iskustva sa istaknutim filmskim stvaraocima kao što je veliki Brillante Mendosa, zatim Nigina Sajfulajeva, Karim Ajnuz i mnogi drugi, a posebno mi je drago što me je pozvao čovek koga izuzetno poštujem Nikita Mihalkov“, napisao je Biković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)


Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar