Kako će izgledati ovogodišnji LoveFest

Showbiz 30. jul. 202107:08
Podeli:
Foto: Promo

Jubilarno petnaesto izdanje Lovefesta održaće se ove godine u periodu od 5. do 7. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Organizatori navode da će sve epidemijske mere biti ispoštovane, te da će Lovefest publika moći da uživa u nastupima regionalnih i svetskih izvođača na pet različitih bina.

Lovefest je jedinstvena kulturna platforma iz Vrnjačke Banje, koja promoviše muziku, umetnost i urbanu kulturu mladih u Srbiji. Na festivalu su zastupljeni različiti muzički pravci, a posebno je promovisana elektronska muzika. Osnovan je 2007. godine, isprva kao jedna vrsta gradske žurke, da bi u narednim godinama prerastao u ono što je danas – jedan od najpopularnijih muzičkih festivala u regionu.

PROČITAJTE JOŠ

Ovogodišnji Lovefest održaće se pod specifičnim okolnostima, s obzirom na pandemiju koronavirusa. Ulaz je omogućen svima koji sa sobom ponesu potvrdu o vakcinaciji, zeleni sertifikat, odštampanu potvrdu, ili negativan PCR test ne stariji od 72 sata, ili potvrdu o preležanoj bolesti Covid-19, ne stariju od 6 meseci. Takođe, na Lovefest možete ući ukoliko imate bilo koji antigenski test urađen u ovlašćenoj laboratoriji ne stariji od 48 sati – uključujući i brzi antigenski besplatni test ili test po ceni od 490 RSD, koji obezbeđuje organizacija Lovefesta.

Važno je, napominju iz organizacije, da se oni koji žele da dođu na besplatno testiranje, pre toga prijave na sajtu. Oni koji se ne prijave za besplatno testiranje, moći će da se testiraju po povlašćenoj ceni od 490 dinara. Posetioci koji imaju trodnevne Regular i VIP karte za Lovefest ne ostvaruju mogućnost za besplatno testiranje, navodi se na zvaničnom sajtu Lovefesta.
Među ovogodišnjim izvođačima biće neka od najaktuelnijih imena domaće muzičke scene – Zoi, Surreal, Fox, Elon, Buč Kesidi, Kolja, Stereo Banana, Who See, Dejan Milićević, Senidah, Smoke Mardeljano, i mnogi drugi.

Karte za Lovefest možete obezbediti putem zvaničnog mejla festivala. Dostava ulaznica se vrši samo na teritoriji Srbije. Takođe, svoju Lovefest kartu možete poručiti i na prodajnim mestima MKTickets i Kupikartu.ba.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.