Katarina Zivkovic pevacica
Katarina Živković, pevačica Foto:Đorđe Bukvić

"Ako ponovo dođe do toga, pa kako za sve tako i za mene. Bitno je da ostanemo zdravi i da sačuvamo živce jer je cela ova priča sa ponovnim zatvaranjem ozbiljna igra nerava", rekla je pevačica Katarina Živković, koja ovog leta ni sama ne zna u kojem gradu se budi zbog količine posla.

Pevačica Katarina Živković upala je u mašinu ovog leta. Naime, folkerka ni sama više ne zna u kom gradu i hotelu se budi jer je prebukirana nastupima kojih je bila lišena proteklih godinu i po dana.

Uprkos činjenici što mnogo radi i nema vremena za opuštanje i privatnost, očigledno joj ne pada teško jer bi u suprotnom malo prikočila. Doduše, možemo je razumeti, kao i ostatak njene branše, jer je pitanje šta će biti i dokle će raditi, s obzirom na to da se iz dana u dan menja situacija sa koronavirusom.

Katarina Zivkovic pevacica
Katarina Živković, pevačica Foto:Đorđe Bukvić

Među estradnim krugovima glavna tema je ponovno zatvaranje objekata zbog naglog skoka zaraženih Covidom 19, te menadžeri i pevači uveliko prave biznis planove za naredni period.

Ovim povodom popričali smo sa Kaćom Živković, koju razne priče bez kraja nerviraju, ali rešila je da se ne potresa jer joj je najbitije da sačuva zdralje i živce.

„Ja sam neko ko obožava svoj posao i zaista se smatram privilegovanom jer radim ono što najviše volim, a kada radite ono što volite i kada ste dobri u tome, onda vam apsolutno ništa nije teško. Izuzetno mi znači moj tim sa kojim sarađujem jer kada ste u poslu okruženi kvalitetnim, pametnim i dobrim ljudima, onda je sve mnogo lakše i lepše“, kaže jedna od najtraženijih naših pevačica i dodaje da joj nikada nije bilo teško da radi.

Katarina Zivkovic pevacica
Katarina Živković, pevačica Foto:Đorđe Bukvić

„Naravno da mi nije naporno, naporan je bio period tokom pandemije i zatvaranja jer nisam navikla da ne radim i da ne nastupam. Ali, ako ponovo dođe do toga, pa kako za sve tako i za mene. Bitno je da ostanemo zdravi i da sačuvamo živce jer je cela ova priča sa ponovnim zatvaranjem ozbiljna igra nerava“, ističe Katarina.

PROČITAJTE JOŠ

Pored brojnih obaveza, Živkovićeva je uspela i da se bazira na novu pesmu, za koju je odlučila da nije pravi trenutak za izdavanje, ali najavljuje projekat koji će pokositi sve što je do sada uradila.

„Snimila sam novu pesmu i spot koja će po meni biti jedna od mojih najboljih pesama. Međutim, smatram da treba sačekati bolji momenat za objavljivanje“, završava Kaća.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

BONUS VIDEO

 

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar