Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

"Udaću se od ponedeljka (smeh). Više me ni ta pitanja ne pogađaju, niti mogu da me iznerviraju. Sada mi je totalno OK da me neko pita za udaju", rekla je pevačica.

Pevačica Katarina Živković otkako je zavladala pandemija totalno je promenila svoje životne navike. Osim što je ostala bez posla i finansijskih primanja, pevačica se slabije kreće i glavnom vreme provodi kod kuće i u teretani. Zbog situacije u državi ona je izgubila volju za nekim ludim provodom, pa bi radije da miruje i trenira. Povremeno odlazi kod roditelja u Leskovac, koje ranije nije toliko često posećivala zbog brojnih obaveza. S druge strane, vodi računa kada je u rodnom gradu zbog bolesnog oca koji je operisan tokom vanrednog stanja kako ga ne bi izlagala riziku. Međutim, čim ode u Leskovac, od familije, komšije i prijatelja odmah dobija pitanje kada će se udati.

„Udaću se od ponedeljka (smeh). Više me ni ta pitanja ne pogađaju, niti mogu da me iznerviraju. Sada mi je totalno OK da me neko pita za udaju. I familija je digla ruke od moje udaje. Ni oni više neće da me pitaju to jer znaju odgovor, mada odgovora ni nema“, rekla je pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar