Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Pevačica Katarina Živković već neko vreme boravi kod svojih roditelja u Leskovcu. Kako već godinu dana ne radi zbog koronavirusa, folkerka se maksimalno posvetila treniranju i to joj je trenutno jedina preokupacija. Međutim, ipak je odlučila da naredni period provede sa majkom i ocem pa je iznenada spakovala kofer i uputila se pravac kod njih.

PROČITAJTE JOŠ

„Kaća je pobegla od gradske napetosti i gužve. Taman što se pre mesec dana ponadala da će se situacija brzo vratiti u normalnu i da ćemo funkcionisati kao pre, pooštrene su mere predostrožnosti, i to ju je dodatno opteretilo. Iako vodi računa i ne slabo se viđa sa ljudima, dodatno joj sve stvara stres pa je rešila da preusmeri misli na pozitivnije stvari“, otkriva naš izvor i dodaje da Kaća razmišlja o novim pesmama bez obzira na pandemiju.

„Poslednju pesmu „Ne javljajte“ izdala je pre manje od godinu dana i odlilno je prošla budući da se ne radi. Ona je navikla da publiku redovno iznenađuje novim projektima pa će tako i sada da se posveti traženju pesama i snimi ih u bliskoj budućnosti. Čak je postala i aktivnija na Instagrmu jer u poslednje vreme svakodnevno objavljuje fotografije uz zanimljiv opis“, rekao je naš izvor.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare