Podeli
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Katarina Živković snimila je spot za novu pesmu pod nazivom "Ne javljajte", koji će premijerno izvesti na svojim prvim nastupima koji su zakazani u junu.  Ekipa portala Nova.rs prisustvovala je stvaranju prvih kadrova u restoranu "Doli Bel" na Novom Beogradu, gde je pevačica priznala da je bila pod velikom tremom. Kako je rekla, zbog pandemije koronavirusa je tri meseca provela sama u stanu, što je, kako kaže, za nju rekord, budući da je navikla stalno da se kreće i putuje. 

Kaća u intervjuu za Nova.rs govori o novom projetku, honoraru, prvim zakazanim nastupima, a dotakla se i brojnih vidljivih i nevidljovih tetovaža i fizičkog izgleda. Ona je iskoristila priliku da premijerno na početku razgovora otpeva deo nove numere, koja će uskoro ugledati svetlost dana.

PROČITAJTE JOŠ

“Moj menadžer Goran Lečić Leka ništa ne radi. Sigurno je sad u nekom restorani i pije vino. Ko zna kad ću ponovo nastupati. Zaboravila sam da pričam i pevam. Šalu na stranu, menadžer ne staje s poslom i već mi je ugovorio prve nastupe u june. Jedva čekam da zapevam i družim se sa publikom”, izjavila je ona.

Živkovićeva je i dodala da će od dodatnih 100 evra koje će dobiti od države uložiti u karijeru.

“Taman da dodam za spot. Neće mnogo pomoći, ali neka mi se nađe”, kroz smeh je rekla pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar