Podeli
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica Katarina Živković se na svom Instagramu prisetila perioda kada je zbog koleginice koja je bila član žirija na Grandovom festivalu 2012. godine nije prošla u polufinale.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je na Instagramu otkrila kako je pesma ”9 meseci” bila odlično prihvaćena na sceni festivala, ali je samo jedna koleginica, koju nije želela da imenuje, sprečila uspeh i dalji plasman na festivalu.

“2012 godine, kad sam na Grandovom festivalu premijerno izvela pesmu ”9 meseci” i za istu snimila visokobudžetni spot u dvorcu ”Dunđerski” u Kulpinu. Same pripereme za snimanje su trajale nekoliko dana, jer smo kopali rovove, imali ozbiljne probe i scene sa ozbiljnom pirotehnikom koja je trebala da dočara kako je sve zaista izgledalo, spot koji je satkan od emocija i istorijskih činjenica”, počela je svoje izlaganje Katarina.

View this post on Instagram

2012 god kada sam na Grandovom festivalu premijerno izvela pesmu “9 meseci” i za istu snimila visokobudzetni spot u dvorcu “Dundjerski” u Kulpinu,same pripreme za snimanje su trajale nekoliko dana jer smo kopali rovove, imali ozbiljne probe i scene sa ozbiljnom pirotehnikom koja je trebalo da docara kako je sve to zaista izgledalo, spot koji je satkan od emocija i istorijskih cinjenica cak smo imali i autenticne kostime iz 1914 god ,kako glumci tako i statisti ,umesto manekene imala prave vojnike koji su celu pricu izneli onako kako treba… sa tom pesmom na takmicenju nisam usla u polufinale samo iz razloga jer mi je pevacica koja je tada bila u ziriju dala 0 (nulu) uz obrazlozenje da sam po njoj “premrsava”… ???? WHAT!!? Elem,danas mi je fb izbacio ove slike kao memories ili dogodilo se na danasnji dan i osetih PONOS I SRECU sto je ova pesma bas moja pa rekoh da to podelim i sa vama ❤️??

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on

“Čak smo imali i autentične kostime iz 1914. Sa tom pesmom na takmičenju nisam ušla polufinale samo iz razloga je mi je pevačica, koja je tada bila u žiriju dala 0 (nula), uz obrazloženje da sam po njoj ‘premršava'”, napisala je Katarina na svom, ne otkrivši o kojoj je koleginici reč.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar