Jutjuberka otkrila zašto nikada nećete biti kao influenseri

Showbiz 08. avg. 202019:16
Podeli:
Jutjuberka
Foto: Printscreen/YouTube/Stephanie Lange

Jutjuberka Stefani Lanž, koja se influenserskim poslom bavi već sedam godina, snimila je novi video klip u kome je objasnila svojim pratiocima zašto nikada neće moći da izgledaju kao drugi influenseri - navodeći da ni oni sami ne izgledaju tako.

„Koliko puta vam se dogodilo da gledate fotografije na Instagramu, vidite nekog savršenog i upitate se zašto i vi ne izgledate tako? Meni se barem dogodilo“, započela je ona, a potom nastavila priču o tome da influenseri kreiraju „savršene laži“ u vezi svog fizičkog izgleda.

PROČITAJTE JOŠ

„U pitanju je dobro svetlo, dobar ugao, peglanje fotografija i video zapisala“, objasnila je ona.

Navela je primer sebe i drugarice, pokazavši svojim pratiocima da ni one same ne izgledaju isto kao na svojim „ispeglanim“ fotografijama i video snimcima.

„Ja ispred sebe imam šest lampi koje prave savršeno osvetljenje za moje lice. Ne možete videti moje bubuljice, moje rupice oko nosa, niti moje bore. Napolju je skroz drugačije“, rekla je ona, a potom izašla ispred kuće i pokazala drastičnu promenu.

Video je za kratko vreme sakupio skoro milion pregleda, a pratioci su je podržali u komentarima, čestitajući joj jer pruža, kako su rekli, dobar primer mladima da se osećaju dobro u svojoj koži.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar