Choda i Baka Prase
Choda i Baka Prase Foto:Screenshot/YouTube/Choda/YouTube/Baka-Prase

Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, objavio je kasno sinoć da više neće snimati video klipove za Jutjub. Pre nego je rekao da mu je "dosta skandala" , govorio je o podužem spisku humanitarnih donacija i novca koji je donirao bolesnoj deci, kako je rekao, samo tokom proteklih mesec dana.

On je naveo da se ljudima ne može udovoljiti, te da „ako ne donira – ne valja“, „ako donira i kaže – ne valja“, ako „donira i ne kaže – niko ne zna da je donirao pa opet ne valja“. Pored donacija koje je naveo, Baka Prase je ostavio i linkove u opisu videa putem kojih oni koji gledaju njegove klipove takođe mogu da doniraju.

PROČITAJTE JOŠ

Rekao je da „nije loš čovek“, potom dodao „da nije savršen model ponašanja“, ali da se, kako je rekao, „trudi da bude što bolji“.

I to mu se zaista ne može osporiti. Pored svih skandala i neumesnih izjava koje je davao i pravio tokom proteklih godina, istina je da Bogdan Ilić redovno donira novac u humanitarne svrhe i na taj način pomaže lečenju bolesne dece i ljudi.

Kako je izvor za Nova.rs nedavno saznao, Bogdan Ilić je donirao oko tri hiljade evra, odnosno tri stotine hiljada dinara za lečenje bolesne majke jednog tinedjžera iz Beograda.

„Video je apel na društvenim mrežama i video je da fali još oko tri stotine hiljada dinara kako bi se operacija izvršila. On je uplatio iznos do kraja“, rekao je izvor za naš portal.

Iako važi ustaljeno mišljenje da je Baka Prase među najvećim jutjuber donatorima, on svakako nije jedini srpski influenser koji na ovaj način pomaže svojim sugrađanima.

Jutjuber Danilo Badnjar poznatiji kao Čoda, inače jedan od najboljih prijatelja Bake Praseta, takođe donira novac u humanitarne svrhe. On je svojevremeno imao i video serijal u kojem je išao po komšiluku i plaćao ljudima račune, a svojevremeno je opremio i nekoliko stanova porodicama koje za to nisu imale mogućnosti.

Andrija Jo, jedan od favorita na nedavno održanoj Beoviziji, na kojoj se oprobao i kao pevač, prikupio je oko tri stotine hiljada dinara za “Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama Leskovac”.

Pored njih trojice, u javnosti se istakao i Miloš Kostić, zvani Kimi, jutjuber koji je malog dečaka romske nacionalnosti vodio u tržni centar i kupovao mu sve što je dečak želeo. On je nekoliko dana kasnije snimio i klip u kome ga je odveo da bi njegovoj porodici kupio veš mašinu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar