Jelena Bacic Alimpic Medju nama
Jelena Bačić Alimpić Foto:Ivan Dinić/Nova S

Književnica progovorila o problemima sa kojima se suočila.

Književnica Jelena Bačić Alimpić otkrila je da je, tokom pisanja svojih knjiga, jednom prilikom navukla ozbiljne zdravstvene probleme.

PROČITAJTE JOŠ:

„Za godinu dana napisala sam tri knjige, trilogiju ‘Kazna za greh’, koja je doživela veliki uspeh, ali mislim da se to odrazilo na moje zdravlje. Dok pišem, ja sam pod velikom tenzijom, vozi me adrenalin, a za nepunih godinu dana napisala sam više od devet stotina stranica. Kada je i poslednja knjiga iz trilogije izašla, a ja završila brojne obaveze, putovanja, književne večeri, potpisivanja, druženja sa čitaocima, onog trenutka kada sam počela da se opuštam, negde je puklo. Hvala Bogu što je to bilo izlečivo, ali je bilo upozorenje da prikočim“, rekla je ona, piše Hello.

„Reč je o povredi kičme koju sam zadobila dok sam sama boravila na Siciliji i istraživala građu za novu knjigu. Istina je da sam tri dana ležala gotovo nepomično, da sam primala injekcije i da mi je lekar tri puta dnevno dolazio u hotelsku sobu pokušavajući da reši akutni bol. Kada sam se vratila u Srbiju, uradila sam sve potrebne preglede, ustanovljena mi je protruzija diska L4-L5 i odmah sam krenula na svakodnevne dugačke, iscrpljujuće terapije. Upornošću, voljom i istrajnošću, a vežbanjem pre svega, uspela sam da se vratim u ‘normalu'“, dodala je Jelena.

BONUS VIDEO: Jelena Tomašević Nisam simbol lepote

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)