Spisateljica i nekadašnja voditeljka Jelena Bačić Alimpić bila je današnja gošća emisije "Među nama" sa voditeljkom Majom Nikolić. Bačić Alimpić je u emisiji pričala o svojoj novoj knjizi po imenu "Nisi sama", koja će biti dostupna u prodaji od 28. juna ove godine, a koja je posvećena svim ženama i kako spisateljica kaže, muškarcima koji žene poštuju.

„Mnogo su mi nedostajala druženja s čitaocima prošle godine. I to lagano kreće, dobijam pozive i tome se najviše radujem. Nadam se da će pandemija minuti pa da će biti održan i sajam knjiga“, rekla je Bačić Alimpić na početku emisije.

PROČITAJTE JOŠ

„Ne nedostaje mi televizija. Vrlo sam iskrena. Volim kada vidim svoje bivše, drage kolege. Volim da gostujem u emisijama, ali ne bih bila na tvom mestu“, rekla je spisateljica voditeljki Maji Nikolić.

„Pisanje nije lako. Mnogo mi je bilo lakše raditi na televiziji. Kada je reč o knjizi, tu nema mesta za grešku. Iza mene je deset best sellera, svaki put iznova opravdati čitalačko poverenje je vrlo naporno i teško. Ali, dokle god imam maštu, dokle god me inspiracija vozi i dokle god imam toliko emocija da svaku knjigu dobro isplačem, znam da će biti sve u redu“, rekla je ona.

Ceo razgovor Jelene Bačić Alimpić i Maje Nikolić pogledajte u videu na početku teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.