Podeli
Foto:Screenshot/Twitter/@veceivan

Popularni voditelj i humorista Ivan Ivanović, jedao deo svoje jučerašnje emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" posvetio je preminuloj glumici Miri Furlan.

On je prikazao kratak snimak iz jedne od njegovih prethodnih emisija, u kojoj je gošća bila upravo Mira Furlan.

“Kao da razgovarate sa boginjom, takav je osećaj bio. Opravdano. Zbogom Miro”, napisao je kratko Ivan Ivanović uz isečak emisije na Tviteru.

Podsetimo, preminula legendarna glumica Mira Furlan, navodno je već duže vreme bolovala od virusa Zapadnog Nila, naveo je “Večernji.hr”.

PROČITAJTE JOŠ

Zbog teške bolesti, poslednjih nekoliko meseci provela je u teškom stanju boreći se za život. Iako joj je u bolnici u SAD pružena najbolja moguća bolnička nega, bolest je, nažalost bila jača.

Mira je rođena 1955. a u Americi je živela od 1991. godine kad je zbog rata emigrirala sa suprugom. Kreator serije Vavilon 5 u kojoj je igrala i koji se oprostio od nje na društvenim mrežama, rekao da je već neko vreme imala probleme sa zdravljem.

“Ovo je noć velike tuge, naša prijateljica i saputnica otišla je putem na kom je više ne možemo uhvatiti. Ali kao i sa svim drugim, stići ćemo je jednom i verujem da će imati mnogo priča za nas tada i da će još mnogo važnih uloga podeliti sa univerzumom”, napisao je Strazinski.

Mira Furlan je kao kolumnista pisala za portal Nova.rs, a njene oštroumne i pronicljive tekstove možete i dalje čitati na našem sajtu. Samo neki od njih su “Ova mašina ubija fašiste“, “Nedovršeni ratovi“, “Beograd“…

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar