Ivan Milinković se vozi u GSP-u kao sav normalan svet

Showbiz 25. mar. 202123:03
Podeli:
Foto: Privatna arhiva

Bivši pevač grupe "Legende", Ivan Milinković živi kao sav normalan svet. Bez obzira na to što je javna ličnost, pevaču nije bitno da li vozi automobil, bicikl ili je pešak. Milinković se redovno vozi gradskim prevozom, sa sve maskom na licu poštujući sve mere predostrožnosti usled koronavirusa.

Kad god uđe u autobus, narod ga pepozna pa mu zatraži da otpeva neku pesmu. Budući da je Ivan pčoznat po tome da svima izlazi u susret, u GSP-u ne peva, ali rado proćaska s ljudima.

Foto: Privatna arhiva

Nova.rs došla je u posed fotpgrafija Milinkovića u prevozu, gde uživa uz Luisovu pesmu „Slike u oku“, koju su muzikanti svirali.

Podsetimo, Milinković otkako ne radi dane provodi na Kosmaju. Nedavno je izdao i pesmu, koju potpisuje kao autobiografsku.

PROČITAJTE JOŠ

„Najjače ljubavne pesme, uvek su bile one, koje su govorile o patnji zbog neuzvraćene ili zabranjene ljubavi. Imao sam pre mnogo godina situaciju, koju opisuje stih moje nove pesme  “Za drugog te majka udala”. Majka moje tadašnje devojke je  rekla: “Ćero, mani se ti muzičara i estrade, takvi nikad nisu kod kuće. Gledaj neko sretnije rešenje, nekog inženjera koji je na poslu od 7 do 15h!”.  Tako je i bilo, majka je udala za drugog! Kada sam čuo tekst pesme, shvatio sam na prvu da je izašla u dahu od autora, jer je i sam imao slično iskustvo. Svako ili skoro svako, može da se pronađe u temi koju pesma opisuje. Na prvo slušanje, pesma je postala moja. Time mi nije izostala ni inspiracija da je donesem na sebi svojstven način. Neću licitirati o njenom budućem uspehu, nadam se, da će imati odličan prijem kod publike i muzičara uopšte“, rekao je Milinković.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

 

Komentari

Vaš komentar