Ivan Milinković: Preživećemo koronu, bilo je i gorih dana

Showbiz 01. avg. 202020:45
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

"Kao i kod velikog broja kolega, slično je i  kod mene. Samo da ne traje predugo, sve rezerve, finansijske i emotivne, biće istrošene", rekao je za portal Nova.rs bivši pevač grupe "Legende".

PROČITAJTE JOŠ

Bivši član grupe „Legende“ Ivan Milinković beg od pandemije pronašao je na Kosmaju, gde ima svoju kuću. Pevač dane tokom vanredne situacije provodi na planini, nedaleko od Beograda, i čeka da prođe nemir u državi kako bi se vratio starim uobičajenim poslovima. Koliko god da je teško, Milinkocić smatra da je bilo i težih dana, pa se iskreno nada da će sve uskoro doći na svoje.

„Vreme provodim na Kosmaju, čuvam se, tako čuvam i druge. Za svaki slučaj, radio sam test i negativan sam.  Planovi za odmor su se promenili zbog pandemije, tako da smo porodično odlazak na more odložili za neko vreme.
Kao i kod velikog broja kolega, slično je i  kod mene. Čekamo da se situacija smiri i da počnemo da nastupamo. Preživećemo, bilo je i gorih dana, bitno je da smo zdravi. Samo da ne traje predugo, sve rezerve, finansijske i emotivne, biće istrošene.

Podsetimo, Ivan je napuštanjem grupe uspešno uskočio u solo muzičke vode i napravio veliki iskorak i podvig u svojoj karijeri. On je pred vanrednu situaciju u Srbiji zbog koronavirusa snimio novu pesmu pod nazivom „Ti i ja stranci“, koju trenutno promoviše.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar