Ivan Milinković: Bivša devojka me je ostavila zbog muzike

Showbiz 17. mar. 202122:24
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

"Imao sam pre mnogo godina situaciju, koju opisuje stih moje nove pesme  "Za drugog te majka udala". Majka moje tadašnje devojke je  rekla: "Ćero, mani se ti muzičara i estrade, takvi nikad nisu kod kuće. Gledaj neko sretnije rešenje, nekog inženjera koji je na poslu od 7 do 15h!".  Tako je i bilo, majka je udala za drugog", rekao je bivši pevač grupe "Legende".

PROČITAJTE JOŠ

Nekadašnji pevač grupe „Legende“, Ivan Milinković, iako nema nastupe zbog trenutne situacije sa koronavirusom, vredno radi na pesmama za svoj prvi samostalni album. Pevač je ponovsno objavio novu numeru „Siva magla“, za koju je uradio i ekranizaciju. Milinković za Nova.rs kaže da je imao neprijatnu situaciju po ljubavnom pitanju, kada ga je devojka na nagovor majke ostavila jer je muzičar, a to je opisao u singlu.

„Najjače ljubavne pesme, uvek su bile one, koje su govorile o patnji zbog neuzvraćene ili zabranjene ljubavi. Imao sam pre mnogo godina situaciju, koju opisuje stih moje nove pesme  „Za drugog te majka udala“. Majka moje tadašnje devojke je  rekla: „Ćero, mani se ti muzičara i estrade, takvi nikad nisu kod kuće. Gledaj neko sretnije rešenje, nekog inženjera koji je na poslu od 7 do 15h!“.  Tako je i bilo, majka je udala za drugog! Kada sam čuo tekst pesme, shvatio sam na prvu da je izašla u dahu od autora, jer je i sam imao slično iskustvo. Svako ili skoro svako, može da se pronađe u temi koju pesma opisuje. Na prvo slušanje, pesma je postala moja. Time mi nije izostala ni inspiracija da je donesem na sebi svojstven način. Neću licitirati o njenom budućem uspehu, nadam se, da će imati odličan prijem kod publike i muzičara uopšte“, rekao je Milinković.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar