Foto:E-Stock/Miloš Rafailović

"Meni se pohvalio kako je menadžer jednog velikog hotela u Španiji, a predstavio se kao Vuk Mihić. Kasnije sam otkrila da se čovek u stvari ne zove tako, već da mu je ime Ljubomir Hadžistević, a zatim se kroz lažne profile predstavljao i drugim imenima pod kojima je stokovao poznate. To sve izgleda kao njegova dobro razrađena mreža u koju hvata svoj plen. Interesantno je i to da potiče iz obrazovane porodice, čime se hvalio, pa je tim pre još čudnije što je on krenuo takvim putem, ali ono što sam ustanovila vremenom je da kod njega verovatno postoji nekakav psihički problem. Govorio mi je kako ima sestru koja je bipolarna, međutim kasnije sam shvatila da je možda pričao o sebi", priča za Nova.rs devojka koju je bivši dečko Milice Dabović pokušao da prevari, pre nego što je upoznao košarkašicu.

Proslavljena košarkašica Milica Dabović ovih dana dospela je u medije zbog toga što na Instagramu rasprodaje garderobu, kako bi kao samohrana majka svom sinu Stefanu obezbedila dodatni izvor prihoda.

Ona je naglasila da nema čega da se stidi, iako je javna ličnost, s obzirom na to da od februara nije poslovno angažovana zbog epidemije koronavirusa, te se našla u situaciji sa kojom se suočavaju i druge majke koje se same staraju o svojoj deci. A kako je zapravo Milica došla u situaciju da sama odgaja dete?!

Foto: Zoran Lončarević

 

Naime, njena veza sa izvesnim Vukom Rotenom od samog početka bila je pod velom misterije. Godinu dana ona je intrigirala javnost sa dečkom kojeg nikada niko nije video, pa su mnogi sumnjali da uopšte postoji dok Milica nije ostala u drugom stanju. Ona je i tada nastavila da govori kako je u neobaveznoj vezi sa partnerom iz inostranstva, te da nije sigurna ni da li će i gde živeti zajedno i kada se dete rodi, da bi iznenada kada je već bila u devetom mesecu objavila vest o njihovom „sporazumnom“ raskidu i tome kako će sama odgajati naslednika.

„Nijedna žena ne sanja o tome da sama podiže dete, ali kada se već to desi, važno je da mu se posveti i da ne dozvoli da ga bilo šta ugrozi“, ispričala je Dabovićka nakon porođaja za magazin „Story“, ističući da je majčinstvo zacelilo sve njene rane, dok o bivšem nije iznosila nikakav prljav veš.

„U kontaktu sam sa Vukom. On viđa Stefana kada želi i koliko želi, što je za sada dovoljno. O novom partneru ne razmišljam jer mi je sin najvažniji, ali naravno da bih, kao i svaka žena, volela da imam pored sebe muškarca“.

To što je javno lepo govorila o ocu svog deteta samo je ukazivalo na nadu da će pre ili kasnije ipak doći do pomirenja, što se, bar kako je to kasnije predstavljeno u javnosti, i dogodilo. Istina i taj pokušaj da budu srećna porodica bio je kratkog daha. Ubrzo je košarkašica konačno izbrisala partnera iz svog života i sina Stefana postavila za centar svog sveta.

PROČITAJTE JOŠ

Međutim, šta se krije iza cele te priče?! Milica Dabović bila je žrtva manipulacije profesionalnog prevaranta, koji često menja identitet, kako bi iskoristio žene, posebno one koje se bave nekim javnim poslom, a kako Nova.rs saznaje, košarkašica nije jedini takav slučaj.

Mediji su jednom prilikom i objavili da je njen „milioner iz Beča“ u stvari Ljubomir Hadžistević sa Novog Beograda, te da je Vuk Roten zapravo njegov pseudonim. Čovek koji je vodio dvostruki život lako ju je prevario i zbog emotivnog stanja u kom je Milica bila posle skandaloznog raskida sa prethodnim dečkom Simonom Šilikićem Šimetom.

Očito željna ljubavi i topline, naivno je poverovala u priče koje joj je samozvani Vuk pričao, i te kako uverljivo, pošto je reč o veštom manipulatoru.

„Ljuba je poznat kao neko ko odlično manipuliše ljudima, a Milica je samo njegov poslednji u nizu projekata. Nabavio je austrijski broj telefona i zadužio dvoja kola u rentakaru kako bi pred njom što bolje odigrao ulogu uspešnog biznismena iz Beča. S obzirom na to da se pojavio kada je tek okončala vezu sa Šimetom, bila je lak plen, pa je poverovala da je on stvarno galantni imućni biznismen. Ljubav je odmah planula, a s vremenom su se toliko zbližili da je on počeo sve više vremena da provodi u njenom stanu. Ona je u tom trenutku počela da sumnja u njegovo bogatstvo i priču, ali ga nije raskrinkala. Pošto je video da je vrag odneo šalu i da u novonastaloj situaciji neće moći još dugo da se pretvara, rešio je da nestane iz njenog života. Samo se jednog jutra probudio i otišao s namerom da se nikad ne vrati“, objavili su mediji nakon njihovog prvog raskida i naveli da je reč o čoveku koji živi skromno na Novom Beogradu i već ima porodicu.

Paparaci su ga jednom uslikali, ali pošto se skrivao i nosio kapuljaču, kad je išao da se viđa s Milicom, uspeo je da ostane misteriozan i na tim fotografijama. Osim tih fotografija tada, i nekih kasnije, nastalih na moru u momentu kad je Milica pokušavala da spase vezu, ne postoje fotografije ovog čoveka sa više identiteta, kom očigledno nije išlo u prilog da se njegovo lice pojavljuje u javnosti.

Kako Nova.rs saznaje, pre Milice je Hadžistević pokušao na sličan način da fascinira još jednu devojku, koja zbog svoje bezbednosti nije želela da otkriva svoj identitet (koji je poznat redakciji Nova.rs, prim. aut.). Ona je za naš portal iznela svoje iskustvo sa njim i otrkila još detalja koje javnost nije imala prilike da čuje.

PROČITAJTE JOŠ

„Pošto ja nisam želela nikakav bliži kontakt sa njim, on je mene uglavnom proganjao putem društvenih mreža, ali mi slao i razne poklone kako bi pokušao da me odobrovolji i predstavi se kao imućni, galantni biznismen. Na kraju sam morala da ga prijavim odeljenju za sajber kriminal, a policiji je već bio poznat zbog nekih ranijih prevara sa kladionicama i hotelima. Posle sam saznala da je on u svom kraju poznat po raznim spletkama i malverzacijama. Mnogi ga jure i po Beogradu, ali i po Bosni, jer ih je prevario za pare, pa se krije od svih jer duguje ogroman novac. Navodno se bavio nekom prodajom medicinske opreme i slot-aparata. Najveći problem u svoj toj priči jeste što je veoma inteligentan, a kad se uživi u neku ulogu on je toliko uverljiv da teško da postoji iko ko ne bi naseo na to, posebno ako se nalazite u fazi života kada ste ranjivi ili prethodno povređeni. On veoma inteligentno razradi ceo plan, i ubedi vas da je on taj, vaš spasitelj. Uplete i neke druge ljude, pa su tako mene zvale neke osobe koje su po nečemu bitne ili poznate da mi se predstave kao njegovi poznanici, dok se on i njima lažno predstavljao pozivajući se na uspešan biznis i nekretnine koje poseduje u inostranstvu. Meni se pohvalio kako je menadžer jednog velikog hotela u Španiji, a predstavio se kao Vuk Mihić. Kasnije sam otkrila da se čovek u stvari ne zove tako, već da mu je ime Ljubomir Hadžistević, a zatim se kroz lažne profile predstavljao i drugim imenima odakle je stokovao poznate. To sve izgleda kao njegova dobro razrađena mreža u koju hvata svoj plen. Interesantno je i to da potiče iz obrazovane porodice, čime se hvalio, pa je tim pre još čudnije što je on krenuo takvim putem, ali ono što sam ustanovila vremenom je da kod njega verovatno postoji nekakav psihički problem. Govorio mi je kako ima sestru koja je bipolarna, međutim kasnije sam shvatila da je možda pričao o sebi“, ispričala je za Nova.rs naša sagovornica i dodala:

„Kada sam videla u novinama da se Milici predstavio kao Vuk Roten iz Beča, odmah sam povezala da je to on. U nekom trenutku sam pomišljala i da je upozorim, ali sam odustala jer sam shvatila da je bolje da se ne mešam u tuđe stvari. Na kraju krajeva, ona verovatno u tom trenutku ne bi ni poverovala. Za mene se ta priča završila kada sam ga prijavila policiji, od tada me više nije uznemiravao. A što se Milice tiče, ne smem ni da zamislim kroz šta je prošla, i mnogo mi je krivo što je to moralo da joj se desi“, zaključuje za naš portal, devojka koju je Miličin bivši takođe pokušao da obrlati, međutim nije uspeo, pa se povukao.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)