Milica Dabović: Svako jutro sam se budila i plakala

Showbiz 25. apr. 202014:34
Podeli:
Foto:E-Stock/Miloš Rafailović

Nekadašnja srpska košarkaška reprezentativka Milica Dabović dane izolacije provodi sa svojim sinom Stefanom, a gostujući u jednoj emisiji priznala je da se veoma plaši za zdravlje svojih najbližih.

Milica je ispričala da izuzetno brine o zdravlju svojih roditelja, koje svakodnevno upozorava da budu disciplinovani tokom pandemije koronaviursa i ne napuštaju svoj dom.

„Ja sam se svako jutro budila i plakala… Evo, sad imam taj nagon! Govorila sam mami ‘Ne izlazite, molim vas!’. Da im se nešto desi… Slabi smo“, rekla je Dabovićka u „Magazinu In“.

Podsetimo, Miličina sestra, Jelica Dabović u emisiji Tanje Vojtehovski govorila je o svojim trazumama koje je doživela u životu, a Milica je otkrila kako se osećala nakon sestrine ispovesti.

PROČITAJTE JOŠ

„Malo je reći da mi nije bilo dobro. Milion puta sam joj rekla da moje ime ne pominje i da me ne upliće u svoje intervjue, ali me nije ispoštovala. Nas dve nikada nismo mogle da nađemo zajednički jezik, jer je ona mrzela naše roditelje, a ja sam ih volela. Mnoge njene reči su me zabolele, najviše one da se stidim da pričam o batinama i da sam neke strahove skrivala iza laži. Teško mi je palo i kada je izjavila da nema podršku porodice, za razliku od našeg brata koji je u zatvoru, iako odlično zna kako je Milan tamo završio“, rekla je košarkašica tada za magazin „Hello.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar