Isplatilo se: Bosančev miljenik dobio pesmu od Švajcaraca

Showbiz 05. apr. 202117:28 > 17:30
Podeli:
Ivan Brkić
Ivan Brkić Foto: Printscreen/YouTube/TwoLouderTv

Pevač Ivan Brkić iz Travnika, pre nekoliko godina, oprobao se u najgledanijem muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", ali nažalost, nije pokazao zavidne rezultate. On je u međuvremenu napredovao i vredno radio, a njegov talenat primetila je ugledna švajcarska produkcija "Two louder", koja mu je omogućila prvenac koji je danas objavljen.

PROČITAJTE JOŠ

Pevač Ivan Brkić iz Travnika, pre nekoliko godina oprobao se u najgledanijem muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, ali nažalost, nije pokazao zavidne rezultate. Međutim, imao je samo 18 godina i to mu je bilo prvo veliko javno pojavljivanje. Iako nije dogurao do kraja, harmonikaš Dragan Stojković Bosanac kao da je predvideo njegovu budućnost, pa se tada borio za njega da opstane u takmičenju. Naime, Bosanac, koji godinama sedi na mestu žirija poznatog šou programa, suprotstavio se ostalim članovima koji nisu bili za to da prođe dalje u takmičenje i tvrdio da Brkić ima veliki potencijal da uspe jer ume da peva.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Pod broj jedan, imam da kažem samo da on treba da prođe. Pod broj dva, zašto? On je jedan od retkih mlađih kandidata koji je pokazao kako prva pesma može da se peva nekakvim utaljenim poluglasom, borio se sa tim takvim tekstom kakav je melodijskom linijom. U drugoj pesmi je odjednom iz takvog malog tela krenuo da izlazi neki glas. Ima tu glasa. Druga je stvar što je vibrao u drugoj pesmi bio malo uzak i tanak. Sa ovim mlađamim godinama je pokazao da ima emociju i snagu da istera i to“, rekao je Bosanac u takmičenju davne 2016. godine.

Harmonikaš je očigledno bio u pravu jer su se njegove reči obistinile. Ivan je umeđuvremenu vredno radio i nastupao po kafićima i klubovima, a njegov talenat primetila je uticajna muzička produkcija „Two louder“ iz Švajcarske, koja drži poznata rep i folk imena poput Ane Nikolić, Elme Sinanović, Darka Lazića, Marka Milivojeva Milija, Gazda Paje i drugih. Švajcarci su preuzeli Brkićevu karijeru kojom su počeli ozbiljno da se bave. Prvi singl koji je dobio od njih, a koji je inače prvi u njegovom dosadašnjem radu i potpisuje ga Mersed Hadzić, objavljen je danas na njihovom Jutjub kanalu.

Iako estrada još uvek ne nastupa zbog aktuelnih mera preodstrožnosti usled koronavirusa, nije ni merodavno da se sada sudi o nečijem uspehu ili neuspehu. Upravo zbog toga Brkić je odlučio da se prepusti novim saradnicima i da pesma lagano teče svojim tokom, a kada se sve vrati u normalu, nada se da će tek tada doći pravo vreme za njega u estradnom svetu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar