Švajcarci ulažu u Elminu karijeru, objavila još jednu pesmu

Showbiz 25. mar. 202120:00
Podeli:
Elma Sinanović Foto:Privatna arhiva

Pevačica Elma Sinanović rešila je da se ne štedi na sebi i svojoj karijeri. Uprkos tome što muzička branša godinu dana ne radi i nema primanja, folkerka je odlučila da izdaje pesme na svakih mesec dana. Nakon uspeha koji je doživela sa prethodnom numerom "Tajiš da zatajiš", ona je danas objavila novu "Strasti" koju je izdala za muzičku produkciju "Two lounder".

PROČITAJTE JOŠ

Zanimljivo je to što je Elma pre nekoliko meseci sklopila saradnju sa švajcarskim menadžmentom, koji se maksimalo založio za njenu karijeru, pa tako i za plaćanje njenih projekata. U interesu da Sinanovićeva povrati staruslavu koju je imala pre smrti njenog supruga, zbog čega je morala da se povuče sa scene, menadžment čini sve da je opet digne na tron, pa samim tim ne štedi franke ni za šta.

S druge strane, za samo nekoliko sati otkako je Elma objavila pesmu, podržale su je brojne kolege koje su deo spota objavile na društvene mreže uz reči hvale. Pevačica je više puta za Nova.rs govorila da joj mnogo znači podrška pevača jer je, u neku ruku, na taj način zaštićena.

„Verujem da će publika spoznati kvalitet i prave vrednosti. Ponosna sam na svoje projekte i znam da će se mnogi pronaći u tome što radim. Prezadovoljna sam komentarima i samo neka bude ovako“, rekla je Elma.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar