Foto: Instagram/simijonovicisidora

"Zahvalni smo što je izdvojila vreme i mnogo nam znači što je sve u spotu ispalo baš kako smo priželjkivali. A zapravo, najveća fora je što se upravo Isidora nama javila kada je kupila naš prvi album i zasula nas kišom pohvala. Eto, tako smo je prizvali", izjavili su članovi beogradskog benda "Dram".

PROČITAJTE JOŠ

Najmlađi ekskluzivci PGP RTS- a i dobitnici nagrade Zadužbine Milan Mladenović, beogradski bend „Dram“, smimili su spot za novu pesmu „Vikend ubija“, kojom najavljuju drugi studijski album i koja će biti objavljena u petak. Jedna od protagonistkinja u spotu je mlada glumica Isidora Simijonovi.

„Poželeli smo da nadogradimo zvuk koji smo imali na prvom albumu. Eksperimentisali smo mnogo više sa elektronikom i „Vikend ubija’“ je prva u nizu, na kojoj ćete osetiti novije elektro uticaje. Prošlog leta upoznali smo i nove ljude, producenta Petra Wagnera, poznatijeg kao Fantom, sa kojim smo radili na novim materijalima. Kad imaš strava ekipu, prave ljude sve je lako. Spot smo snimali u januaru, kada je virus zastao na kratko, naravno uz sve mere zaštite. Mi iz benda smo se dosta angažovali jer smo zapravo sami bili producenti i ovaj spot je, osim promene u zvuku i lirici – promena i u našem vizuelnom identitetu“, rekli su članovi benda.

Dram
Foto: Promo

Mladi sastav ističe da je Isidora odlično uradila svoj deo, a to su i očekivali od nje.

„Isidora je išla sa Markom u Prvu beogradsku gimnaziju. A pre nego što se i rodila zamisao, mi smo nekako znali da je upravo ona ta devojka koja mora biti zaštitno lice grupe. Gledali smo je u seriji „Jutro će promeniti sve“, potom u mnogim drugim značajnim ostavernjima i ona je zaista, ne samo izuzetno lepa devojka, nego i odlična glumica. Ona je naša nova zvezda domaće kinematografije. Zahvalni smo što je izdvojila vreme i mnogo nam znači što je sve u spotu ispalo baš kako smo priželjkivali. A zapravo, najveća fora je što se upravo Isidora nama javila kada je kupila naš prvi album i zasula nas kišom pohvala. Eto, tako smo je prizvali“, rekli su momci.

Dram
Foto: Promo

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar