Irfan Mensur: Lane se nijednog trenutka nije povukao ni predao bolesti

Showbiz 28. avg. 202112:57
Podeli:
Foto:Nova.rs

Glumac Irfan Mensur pogođen je zbog smrti kolege i prijatelja Milana Laneta Gutovića, koji je preminuo na VMA nakon duže i teže bolesti. On je danas došao na sahranu da se poslednji put pozdravi s njim.

PROČITAJTE JOŠ

„Godinama smo se intenzivno družili. To se onda smanjilo zbog obaveza, žena, dece, karijera. Pa, onda, ponovo ispočetka. Bio je izuzetan kolega i čovek. S njim sam najljepše plakao, ali od smeha. Bio je neverovatno duhovit. Njegov sarkazam je neprevaziđen. On je, prosto, čovek koji je video neku drugu stranu, koju je retko ko od nas primećivao. Najlepše od svega je to što je umeo tome da se podsmehuje, a naročito smeje. Kad se kaže „plakali smo od smeha“, to, zaista, pripada Lanetu. Jer Lane, kada mu je najsmešnije, njemu samo idu suze, a lice mu je potpuno mirno. Takav je to bio čovek“, rekao je glumac za Dnevni avaz.

Mensur je istakao da se Gutović poslednjih godina lavovski bori sa bolešću.

„Bio je na hemoterapijama. On je znao o čemu se radi, bio je optimista i govorio je da su mu terapije pomogle, da su rezultati dobri. Nijednog trenutka se nije povukao ni predao bolesti. Nikada nije pričao o bolesti, nije se žalio. Bio je, prosto, takav čovek. On je svoj vedri duh i humor prenosio i na ozbiljnost posla i želju da i dalje traje, da mu se i dalje dive. Znao je on da mu se ljudi dive i uživao je u tome. I neka je, zaslužio je“, završava Irfan.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar