Hari Stajls Foto: Kristin Callahan / Zuma Press / Profimedia

Sve se odigralo usred nastupa.

Nekadašnji član grupe „One Direction“, pevač Hari Stajls sinoć je održao koncert u Glazgovu, a na istom se dogodio i incident.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, jedan mladić je sa gornjeg balkona pao u publiku tokom koncerta kom je prisustvovalo oko 50.000 ljudi, a neki kažu da je čovek pao dok je Stajls izvodio svoju pesmu „Kiwi“, prenosi LADbible.

„Policajci su obavešteni o čoveku koji je pao s tribine stadiona na Edmiston Driveu u Glazgovu oko 22:15 u subotu 11. juna 2022. Nije bilo sumnjivih okolnosti, a čoveka je pregledalo medicinsko osoblje“, rečeno je iz škotske policije za „The Scottish Sun“.

„Još uvek u šoku nakon koncerta Harija Stajlsa na Ibroksu. Tip je pao s gornje tribine na glavnu tribinu jedan red ispred nas. Morao sam da potrčim do glavnih vrata da dovedem pomoć. Svi oko nas su u šoku i jako uznemireni. Nadam se da je tip dobro- napisao je jedan korisnik“, napisao je jedan korisnik Tvitera.

Mnogi  su se žalili i na organizaciju ovog koncerta, budući da su redovi bili veliki, te da su ljudi dugo čekali da uđu na stadion.

U kakvom je stanju čovek koji je pao sa balkona, za sada nije poznato.

BONUS VIDEO: Pevač Isak Šabanović o kašnjenju

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)