„Hurricane“ otkrile čime će se baviti nakon raspada grupe

Podeli:
Pesma za Evroviziju 2022
Hurricane, Ivana Nikolić, Ksenija Knežević, Sanja Vučić, festival „Pesma za Evroviziju 22“ na RTS-u Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

One su se prisetile i najlepših zajedničkih trenutaka.

Članice grupe „Hurricane“ nastupaće zajedno još do 14. septembra, a sada su otkrile čime će se baviti nakon raspada grupe.

PROČITAJTE JOŠ:

„Još uvek ne razmatramo da li će ijedna od nas nastaviti muzičku karijeru u smislu pevanja. Za sada smo u fazonu da hoćemo da napravimo malo pauzu, da odmorimo, pa eventualno kada prođe neko izvesno vreme, kada se sastave kockice, o tome smo i razgovarale dosta, da vidimo šta nam je činiti i kako“, rekla je Sanja za Telegraf.

"Ali što se mene lično tiče ja planiram da nastavim da se autorski bavim muzikom. A što se tiče naplaćivanja pesama, već sam to rekla, ukoliko njih dve budu želele da nastave da se bave pevanjem da želim da im poklonim pesmu. Naravno, ako žele", dodala je ona.

Hurricane Foto: nearchos / Alamy / Alamy / Profimedia

"Idemo da se odmaramo. Da se sunčamo i da se šetamo po plažama. Da se udamo, ko zna", istakla je Ivana.

"Možda se i udamo. Zvaćemo vas", nadovezala se Ksenija.

Istakle su i po čemu će pamtiti grupu i vreme koje su provele zajedno.

"Meni je najupečatljivija slika Evrovizije. To je bila neka prekretnica, odnosno kruna naše karijere koja je trajala toliko koliko jeste. Prosto, to je bio onaj vrhunac, pik svega. Čak mi je drago nakon toga, prošlo je određeno vreme i da smo epilog svega napravile baš sa tom pričom. Nakon toga je prošlo vreme, imale smo par hitova i drago mi je da se neki epilog napravi baš sa tom pričom, da kad smo najjače da se to eto završi", rekla je Sanja.

Ksenija Knežević, Sanja Vučić i Ivana Nikolić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

"Mislim da će svaka od nas pamtiti po Evroviziji. To je kruna naše zajedničke karijere. Meni je nekako najupečatljiviji deo, ti Karibi. Tu smo počele, najviše puta smo posetile ta ostrva odakle je naš producent. Nekako se tamo uvek lepo odmorimo, lepo se provedemo i rado se vraćamo. Tako da neka budu ti Karibi", priznala je Ksenija.

"Dosta toga ima šta da ti kažem. Evrovizija, Beovizija, Karibi, naš prvi spot na tim Karibima. Pa onda taj Favorito, prvo nešto što smo izbacile. Pa prvi nastup. Pa Big Blek, to je čovek koji je radio sa nama na Karibima, producent, crnac koga obožavamo. Toliko toga ima da ja ne znam. Taj naš prvi nastup na toj plaži. Toliko anegdota", zaključila je Ivana.

BONUS VIDEO: Hurricane o tome da li su platile pobedu na RTS

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar