Hurricane
Hurricane Foto:Privatna arhiva

Grupa "Hurricane" održala je svoju drugu tehničku probu u Areni "Ahoy" u Roterdamu. Naša delegacija je zadovoljna, a svi nedostaci s prve probe korigovani su nakon današnjeg izlaska na binu. Međutim, na video snimku s druge probe pred evrovizijski nastup vidi se da još uvek koreografiju nisu dovele do savršenstva, te svakako verujemo da će do dana nastupa sve biti sasvim "zategnuto".

Sanja Vučić, Kesnija Knežević i Ivana Nikolić imale su iste kostime kao na prvoj tehničkog probi, s tim da su sve tri ovog puta imale čizme, a jedina upečatljiva razlika koja se mogla uočiti u odnosu na prvi nastup jeste Sanjina frizura – ovog puta nije imala afro-loknice, a prema mišljenju novinara u pres-centru, čini se da je to dobar potez.

Energičan nastup ni sada nije izostao.

Nakon održane probe, usledila je i prva prava pres-konferencija za, za sada, malobrojne novinare. Naime, prisutno je bilo nepunih 100-ak od maksimalno 500 novinara, uglavnom lokalnih, dok je naša redakcija jedina iz Srbije koja je akreditovana. Očekuje se dolazak većeg broja medija iduće nedelje, ali je sva prilika da pandemija koronavirusa, kao i mere prevencije, ostavljaju traga.

Šefica delegacije Anja Rogljić rekla je da su svi nedostaci koji su uočeni nakon prve probe sada popravljeni, te da su zadovoljni nakon pregledanog snimka i onim što im je produkcija omogućila.

PROČITAJTE JOŠ

Sanja Vučić je naglasila da im je današnji fokus pre svega bio na vokalnom izvođenju koje je, istini za volju, zvučalo perfektno.

Kolege u pres-centru su i ovaj put ocenile nastup Srbije odličnim, te niko ne dovodi u pitanje plasman u finale.

Devojakama sada sledi nekoliko dana odmora, tačnije do srede 19. maja, kada su po rasporedu dve generalne probe – u popodnevnim satima prva (family show), a u večernjim za žiri (jury show), koji će tada i glasati.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.