Podeli
Foto:Nova S

Voditeljka i autorka Maja Nikolić danas je u "Među nama" ugostila Žarka Kovačevića, frontmena benda "SARS", sa kojim je govorila o imenu njihovog sastava, javnim ličnostima i društvenoj odgovornosti, ali i o obradama njihovih starih pesama koje su ponovo "oživeli" tokom karantina.

Maja Nikolić se prvo našalila sa činjenicom da je ime njihovog benda bio najtraženiji pojam tokom proteklih godina, upravo zbog toga što asocira na bolest – sars. Ona ga je međutim i pitala šta misli o društvenoj odgovornosti javnih ličnosti, a potom se dotakla i obrada njihovih starih hitova koje su ponovo “oživeli” tokom karantinskih dana.

PROČITAJTE JOŠ

“Ovako kao srkaćenica podseća na bolest, ali generalno nema veze sa bolešću. Bili smo vredni tokom karantina, snimili smo tri žive verzije pesme od kuće. To su obrade pesme “Lutka”, “Veruj mi” i “Buđav lebac”. Nismo hteli da gubimo vreme, polako smo pali u depresiju jer dugo nismo imali koncert”, rekao je Kovačević u “Među nama”.

Pored Kovačevića, gost u današnjoj emisiji “Među nama” bio je i Miroslav Marinović, direktor i glavni i odgovorni urednik magazina “Lice ulice”.

Ceo razgovor sa Kovačevićem, Marinovićem i Majom Nikolić pogledajte u videu na početku teksta.

Emisiju “Među nama” sa Radom Đurić i Majom Nikolić možete gledati svakog radnog dana od 17 do 19 časova uživo na televiziji “Nova S.”

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar