Podeli
Foto: NOVA S

Maja Nikolić, voditeljka i autorka emisije "Među nama", ugostila je u današnjoj emisiji Igora Lazića Nigora, najavivši ga, kako je rekla, onako kako on sebe predstavlja na Instagramu: Profesionalni rep umetnik, DJ, fotograf, ravnozemljaš, car, kralj, prvak u skoku u dalj.

“Ima tu još nekih javnih ličnosti, Vlado Georgiev je jedan od ravnozemljaša. Nije baš ravna, mi imamo neku drugu teoriju. To gde smo je ravna, a mi možemo biti ogromna planeta. Taj deo gde se nalazimo, to je okean, kopno, a okolo je led”, izjavio je kroz smeh Nigor za “Među nama”.

PROČITAJTE JOŠ

Na pitanje voditeljke kako je proveo vreme u izolaciji tokom protekla dva meseca, Nikog je odgovorio:

“Ja bih to nazvao planinskim životom, ne mogu još da se naviknem na ljude, ni na gužvu. Sve mi je ovo malo previše naglo. Međutim, uživao sam, radio sam neke stvari za koje nisam imao vremena – slikao sam, pisao pesme, čitao, komponovao i svašta nešto radio.”

Pored Nigora, Maja Nikolić razgovarala je i sa glumicom Milenom Vasić koja je govorila i o svojim karantinskim danima na selu u Šumadiji.  Ceo intervju sa Nigorem i Milenom možete pogledati na početku ovog teksta.

Emisiju “Među nama” sa Radom Đurić i Majom Nikolić možete gledati svakog radnog dana od 17 do 19 časova uživo na televiziji “Nova S.”

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar