Goga Sekulić: Muškarac mi ne treba, sama sam svoj majstor

Showbiz 03. maj. 202118:59 > 19:08
Podeli:
Goga Sekulić Foto: Privatna arhiva

"Ništa mi nije teško, umem sve. Jedino mi malo teže pada kad idem sama u nabavku, to mi je, nekako, mučno. Konstantno vučem pune kese, čak su i komšije počele da mi dobacuju u šali, pa se smeju mojim paketima vode, mleka... Ali, šta da se radi", rekla je pevačica Goca Sekulić, koja smatra da može da živi i obavlja majstorske poslove bez muške pomoći.

Goga Sekulić pre pandemije godinama je jedna od najzaposlenijih pevačica na domaćoj estradi. Navikla je da nastupa tokom cele godine u diskotekama širom Srbije i Evrope, pa u za praznike kao što je 1. maj u Vaskrs. Jedine pauze koje je napravila tokom dvedecenijske karijere jeste kada je bila na trudničkom bolovanju, ali i tokom protekle godine zbog situacije sa koronavirusom.

Budući da je 1. maj proglašen Međunarodnim praznikom rada, pitali smo Sekulićevu kakve majstorske poslove ume da obavlja bez muške pomoći.

„1. maj je praznik rada, njega slave lica mlada (smeh). Pamtim prvomajski i uskršnji praznik po pisanju pesmica u školi. Šalim se. Ovih dana sam uglavnom sa sinom. Trudim se da inače za praznike sve obaveze odložim i maksimalno se posvetim porodicu. Tako sam vaspitana i naučena, pa to praktikujem i kad sam odrasla. Vaskrs provodim u krugu porodice i stvarno uživam. Posebno se osećam, pa sam nekako mirna i spokojna“, rekla je Goga, da bi se zatim požalila koji poslovi joj teško padaju.

PROČITAJTE JOŠ

„Sa sinom Vasilijem radim muško-ženske poslove. Ništa mi nije teško, umem sve. Jedino mi malo teže pada kad idem sama u nabavku, to mi je, nekako, mučno. Konstantno vučem pune kese, čak su i komšije počele da mi dobacuju u šali, pa se smeju mojim paketima vode, mleka… Ali, šta da se radi. Muškarac mi ne treba, sama sam svoj majstor (smeh). Što se mora nije teško, za mog sina sve“, rekla je pevačica.

Goga ističe da je ipak muška ruka u kući potrebna, bez obzira na to što je ona sposobna i samostalna da sve sama završi i obavi. S obzirom na to da njen suprug svetski prvak Uroš Domanović živi na relaciji Beograd-Cirih, Sekulićeva kaže da joj njegova pomoć u kući i oko deteta mnogo znači.

„Kad je Uroš tu, njemu zapadni svi ti poslovi pa onda vremena i da se malo posvetim sebi. On mi zaista pomaže u svemu, a ponekad u pomoć uskoči u moj otac kad je u Beogradu. Uglavnom, svaka pomoć je dobro došla. Ako je neki veći kvar u stanu oko struje ili vode, onda se tu ne petljam i pozovem majstora, a sve ostalo umem i mogu“, završava pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar