Glumica se suočila s traumama: Plakala kao kiša na mestu gde je bila zatvorena

Podeli:
Dru Barimor Foto: Printscreen/YouTube/ The Drew Barrymore Show

Potresnim putovanjem u prošlost, glumica Dru Barimor se u svom novom šouu, nazvanom upravo po njoj, prisetila, ali i obišla kuću u kojoj je odrasla, prvi stan u kom je živela, ali i instituciju u koju su je u jednom trenutku smestili.

Danas 46-godišnja Dru Barimor, koju mnogi pamte kao zvezdu filma „E.T.“, nije mogla da zaustavi suze kada je posetila instituciju u koju je poslata sa samo 13 godina i gde je provela godinu i po dana.

PROČITAJTE JOŠ

„Bila sam divlje dete, niko nije mogao da me kontroliše, niti je iko znao šta bi sa mnom“, reči su koje izgovara američka glumica u prvoj emisiji svog „The Drew Barrymore Show“, a koja je premijerno prikazana 13. septembra.

Holivudska zvezda, koja je slavu stekla u najranijem dobu, kada je dobila ulogu u blokbasteru „E.T.“, povela je gledaoce do doma u kojem je provela prve godine života i gde se osećala izuzetno usamljeno, a potom su otišli do prvog stana u kom je živela, omiljene knjižare, ali i perionice veša. Svoju turneju po Los Anđelesu završila je u instituciji u koju je bila prisiljena da uđe kao tinejdžerka.

„Moja je mama nazvala prijatelja jer je njena ćerka bila van kontrole i doveli su me ovde usred noći. Proveli su me i za mnom zatvorili dvoja vrata, nakon kojih više nema povratka. Provela sam tu godinu i po“, prisetila se Barimor, kojoj su suze samo tekle.

Slava koju joj je doneo Holivud za nju je bila pogubna i još kao maloletnica počela je da se opija, ali i konzumira razne droge, a pre nego što je hospitalizovana, čak je pokušala samoj sebi da naudi.

PROČITAJTE JOŠ

„Vrištala sam i bacala se, ali nije pomagalo. U jednom trenutku bila sam na filmskim premijerama i u noćnim provodima, a već druge sekunde zatvorena u instituciji s bodljikavom žicom odakle ne možeš da izađeš“, rekla je Barimor i dodala da isprva nije dobrovoljno pristala da je izleče od ovisnosti. Danas je i sama svesna da je ovakav potez njene majke bio nužan da se osvesti.

„Ne mogu da verujem da sam danas tu gde je sam, jer dok sam bila ovde zatvorena, tako nešto nisam ni sanjala. Mislila sam da ću ovde ostati zauvek. Nisam mislila da bih ikada mogla da uspem i budem srećna u životu. Možda ne bih bila ni živa da nije bilo ovog mesta. Stoga je meni bilo važno da danas dođem tu i prisetim se svega“, ispričala je glumica kroz suze.

Bonus video

Posle 40 godina na okupu: Virtuelni koncert grupe Abba

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar