Bizarno: Dedu Dru Barimor prijatelji ukrali iz mrtvačnice

Showbiz 29. jun. 202118:10
Podeli:
Foto: EPA/NINA PROMMER

Glumica Dru Barimor je u jednoj emisiji potvrdila da su telo njenog mrtvog dede njegovi prijatelji izvukli iz mrtvačnice kako bi sa njim odigrali poslednju partiju pokera.

PROČITAJ JOŠ

Naime, njen deda, Džon Barimor, preminuo je 1942. godine, a prijatelji su ga ukrali iz mrtvačnice i odveli ga na žurku, gde su ga stavili za pokeraški sto kako bi odigrali poslednju partiju.

Nakon njegove smrti dugo se spekulisalo da li je tačno da je telo iz mrtvačnice „nestalo“ i sad je to njegova unuka i potvrdila.

„Nadam se da će moji prijatelji učiniti istu stvar za mene. Mislim da smrt dolazi sa previše tuge i razumem to, ali moja želja bi bila, ako je to u redu, da budu veseli i slavljenički raspoloženi, da i meni organizuju žurku“, istakla je glumica i navela da je ovakav potez u prošlosti poslužio kao inspiracija za scenu u filmu „Pasji sinovi“ iz 1981. godine.

Njen deda je bio pozorišni glumac, a za ovu neobičnu situaciju i krađu tela bili su odgovorni holivudski glumac Erol Flin, komičar V.S. Filds i pesnik Sadakiči Hartman.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar