Foto: EPA-EFE/JEREMY PIPER

U svetu holivudskih zvezda pokrenula se velika rasprava o higijenskim navikama, a njoj se pridružila i slavna američka glumica Dru Barimor, čije je priznanje mnoge iznenadilo.

PTROČITAJTE JOŠ

Prema rečima zvezde filma „Čarlijevi anđeli“, svoju decu ne kupa svaki vikend, naročito ako sama nemaju želju za tim.

„U potrazi sam za balansom“, izjavila je 46-godišnja Barimor.

Kada su išle u školu, svaki dan su se kupale, a vikendom je blaga prema njihovim higijenskim navikama.

Dok Barimor, po mišljenju mnogih normalno pristupa kada je reč o higijenskim navikama svojih naslednica, ona ne osuđuje svoje holivudske kolege koji su priznali da retko kupaju sebe i svoju decu.

„To nisu nužno stvari zbog kojih bih osuđivala ljude s obzirom na sve što se događa. Možda ljudima treba malo odmora jer ako su higijenske navike postale vruća rasprava, stvarno nam svima treba pauzica“, rekla je glumica.

Ovu raspravu u julu je pokrenuo poznati holivudski par Ešton Kučer i Mila Kunis kada su priznali kako svoju decu,  od malih nogu kupaju samo onda kada bi na njima uočili prljavštinu.

Kučer je isto tako priznao kako se ne tušira, a ni ne kupa već svakodnevno opere pazuhe i međunožje.

U sličnom priznanju Kučeru i Kunis pridružio se par Kristen Bel i Daks Šepard rekavši kako svoje ćerke kupaju samo kad počnu da zaudaraju.

Suprotnost svim zvezdama koje drugačije vide higijenu i kupanje nalazi se holivudski snagator Dvejn ‘The Rock’ Džonson tušira se čak tri puta dnevno poput kolege Džejsona Mamoe.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)