Srđan Gojković Gile Foto:Nova S

Voditeljka Rada Đurić u današnjoj emisiji "Među nama" koja se emituje na Nova S televiziji, ugostila je Srđana Gojkovića Gileta iz grupe "Električni organazam." 4 decenije

Na samom početku Rada je istakla da Električni orgazam traje već četiri decenije, i da joj je fenomenalno to da u ovoj zemlji nešto toliko dugo traje.

„Kad se čovek okrene u nazad, to je veliki komad vremena, veći deo mog života. Ja sam imao samo 19 godina kada smo snimili paket aranžman. Mi smo zaista imali tu neku privilegiju da odrastamo u javnosti. U pitanju nije samo sreća, da jeste, ne bi to trajalo ovako dugo. Imali smo i sticaj okolnosti da je cela ta generacija uletela u prazan prostor. Rokenrol je u to vreme bio u krizi. Na kraju smo jedini od retkih koji su nastavili da rade i još uvek rade“ rekao je Gile, a potom se osvrnuo i na aktuelnu situaciju i o koncertnoj pauzi.

„Šta da radimo. Situacija je takva kakva jeste, mi pokušavamo da se snađemo u turbulentnoj situaciji, kao i mnogi drugi ljudi iz različitih svera delovanja. Psle ovog perioda zabrane okupljanja, neke koncerte koji su trebali da se dogode u martu, prebacili smo za jul. Prvi koncert će biti 4. jula na Arsenal festu“, kaže muzičar.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari

Svi komentari (0)