Vasil Hadžimanov i Maja Cvetković u emisiji „Među nama“

Showbiz 18. jun. 202000:18
Podeli:
Vasil Hadžimanov Foto: NOVA S

Voditeljka Maja Nikolić ugostila je u emisiji "Među nama" na televiziji Nova S muzičara Vasila Hadžimanova i Maju Cvetković iz benda "E-play".

Na samom početku razgovora Maja Cvetković je ispričala kako je nakon spota za pesmu „Sloboda“ naglo skočila prodaja majica brenda „E-play“, te da su ih fanovi na taj način podržali u vreme izolacije.

Maja Cvetković Foto: NOVA S

 

„Izbacili smo spot ‘Sloboda’ u kome svi nosimo te majici i ljudi su nam pisali tokom izolacije u kojoj se sve to i dešavalo. Rekli su da na taj način hoće da nas podrže jer znaju šta muzičari proživljavaju“, rekla je pevačica, a na pitanje voditeljke da li je zaista toliko teška situacija, nadovezao se i Hadžimanov:

PROČITAJTE JOŠ

„Pa nikom nije lako, da ne ispadne da smo mi muzičari najgori, ali svakako smo tu negde na dnu liste. Mi zavisimo od tih nastupa. Cela poenta je podeliti tu muziku sa ljudima na nastupima. Ta neizvesnost je najstrašnija, jer ne znamo ništa koliko to može da traje“, zaključio je Vasil Hadžimanov.

O čemu su još razgovarali i kako je bend „E-play“ ostvario saradnju sa glumicom Slobodom Mićalović koja se pojavljuje u spotu „Sloboda“ saznaćete ako pogledate video sa početka teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar