Džoni Dep u Beogradu
Džoni Dep u Beogradu Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

U zgradi "Geozavoda" održana je večeras promocija prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji, a crvenim tepihom su osim holivudske face Džonija Depa prošetale i mnoge domaće javne ličnosti iz glumačkog sveta, ali i politike i kulture.

Osim Bikovića koji je radio na projektu animiranog serijala, koktelu su prisustvovali i mnogobrojni glumci: Nina Janković, Anja Alač, Miodrag Radonjić, Miloš Avramović, Gordan Kičić, Anđelka Prpić i Sloboda Mićalović, koja je došla u društvu Vuka Kostića.

Zabavi su prisustvovale i brojne ličnosti iz političkog sveta, članovi uglavnom vladajuće SNS stranke: ministar finansija Siniša Mali, ministarka kulture Maja Gojković, dok je premijerka Ana Brnabić stigla u pratnji svoje partnerke Milice Đurđić.

Džoni Dep Johnny Depp Džoni Dep Johnny Depp
Džoni Dep Johnny Depp Džoni Dep Johnny Depp
Džoni Dep Johnny Depp Džoni Dep Johnny Depp
Ivan Zekić Ivan Zekić
Anja Alač i Nina Janković Anja Alač i Nina Janković
Maja Gojković Maja Gojković
Miodrag Radonjić Miodrag Radonjić
Milica Đurđić i Ana Brnabić Milica Đurđić i Ana Brnabić
Milica Đurđić i Ana Brnabić Milica Đurđić i Ana Brnabić
Gordan Kičić Gordan Kičić
Gordan Kičić i Miloš Biković Gordan Kičić i Miloš Biković
Sloboda Mićalović i Vuk Kostić Sloboda Mićalović i Vuk Kostić
Miloš Biković Miloš Biković
Siniša Mali Siniša Mali
Anđelka Prpić Anđelka Prpić
Anđela Jovanović Anđela Jovanović
Miloš Biković Miloš Biković

Pre početka same ceremonije premijerka je imala priliku da porazgovara sa Depom, koji je, prema tvrdnjama prisutnih, bio oduševljen Milicom, izabranicom Brnabićeve.

Naime, dok je Ana govorila, Džoni je sedeo uz Milicu i sve vreme se smeškao i pričao sa njom. Nakon što je primerka sišla sa scene i vratila se na mesto, holivudski šmeker je nastavio da komunicira sa obe i zahvalio se na lepim rečima.

Povod za Depov dolazak je promocija prvog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji u produkciji kompanije Archangel Digital Studios, a kreiranog u studiju Iervolino Studios (IES) kojem je to i svečano otvaranje u Beogradu.

Pročitajte još:

Tim povodom prisutnima se, osim Bikovića i Ane Brnabić, obratio i Dep, koji je izrazio svoje oduševljenje Srbijom i našim narodom.

„Dobro veče, veče je zar ne? Bio sam veoma srećan nekada davno, oko 1990. godine kad sam upoznao reditelja Emira Kusturicu. Za godinu dana snimanja postali smo bliski. Njegova porodica me je upoznala sa kulturom, njegovi roditelji su brinuli o meni kada sam bio bolestan, a ekipa s kojom sam radio je bila posvećena i sjajna, svi su znali svoj posao i išli ka istom cilju, što ne srećeš često u životu. Upoznao sam šarm, toplinu i lepotu srpskog naroda.“

Prva sezona prvog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji i namenjenog globalnoj distribuciji, pod nazivom „Puffins Impossible“, zvanično je završena. U pitanju je nastavak čuvenog serijala „Puffins“, sa Džonijem Depom u glavnoj ulozi. Serijal, koji je realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, kreiran je u studiju za proizvodnju animiranih sadržaja Iervolino Studios (IES), u vlasništvu Andree Iervolina i ledi Monike Bakardi, osnivača matične kompanije Iervolino & Lady Bacardi Entertainment (ILBE), dok produkciju potpisuje Archangel Digital Studios (ADS) Miloša Bikovića. Dep je doputovao u Beograd povodom promocije projekta i posetio Iervolino Studios kako bi porazgovarao sa kreatorima serijala.

Glas i izgled glavnog junaka Džonija Pafa baziran je na karakteru legendarnog holivudskog glumca Džonija Depa koji, u društvu superjunaka, u novom serijalu postaje mistični nindža.

„Puffins Impossible je sjajna priča za sve uzraste. Duhovita je, šarmantna, apsurdna, apstraktna i edukativna. Uživao sam radeći na ovom projektu i nadam se da će ponoviti uspeh serijala Puffins iz kojeg proističe. Neverovatno je koliko je dobar posao urađen za samo godinu dana. Oduševljen sam kreativnošću ljudi iz Srbije“ , izjavio je Džoni Dep.

U Beograd je takođe doputovala i ledi Monika Bakardi, suosnivačica domaćeg IES studija i produkcijske kompanije Iervolino & Lady Bacardi Entertainment (ILBE), koja je nedavno proglašena za producenta godine na festivalu Italia – Los Anđeles 2021. Ledi Bakardi najavljuje da ILBE grupa ima velike planove za studio u Srbiji i tvrdi da zaposleni imaju potencijal da na te ambicije odgovore.

BONUS VIDEO: „Sačekuša“ za Džonija: Dep odušeljeno grlio fanove u Beogradu VIDEO

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Svi komentari (12)