Džoni Dep Johnny Depp
Džoni Dep Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Holivudski glumac Džoni Dep prisustvovao je svečanoj manifestaciji u zgradi "Geozavoda" gde se zvanično obratio i otkrio svoje impresije o Srbiji i našem narodu.

Pročitajte još:

Na samom početku svog obraćanja Dep se prisetio saradnje sa Kusturicom davnih devedestih godina, te kaže da je još tada imao prilike da upozna našu kulturu i „toplinu srpskog naroda“.

– Dobro veče, veče je zar ne? Bio sam veoma srećan nekada davno, oko 1990. godine kad sam upoznao reditelja Emira Kusturicu. Za godinu dana snimanja, postali smo bliski. Njegova porodica me je upoznala sa kulturom, njegovi roditelji su brinuli o meni kad sam bio bolestan, a ekipa s kojom sam radio je bila posvećena i sjajna, svi su znali svoj posao i išli ka istom cilju, što ne srećeš često u životu. Upoznao sam šarm, toplinu i lepotu srpskog naroda.

Govoreći o projektu Dep je uporedio domaću kulturunu scenu sa Holivudom.

– Bilo je to vrlo drugačije iskustvo za mene. Ubeđen sam da će to navesti još umetnika, reditelja da dođu i da rade ovde. Ovo je savršen opozit Holivudu. Iskren sam. (Niko mi nije dodao šljivovicu, srećom, celih 10 minuta). Obožavam vašu kulturu, vaš narod, čast mi je što sam ovde. Neka ste blagosloveni – izjavio je glumac i potom na srpskom rekao: „Hvala“.

BONUS VIDEO: „Sačekuša“ za Džonija: Dep odušeljeno grlio fanove u Beogradu VIDEO

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (2)