Estrada se dočepala frizera: Više nismo raščupane

Showbiz 06. maj. 202009:00 > 09:12
Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Usled relaksacije mera Vlade tokom vanrednog stanja zbog pandemije koronavirusa, frizerski i kozmetički saloni su počeli da rade od 27. aprila, a ovome su se obradovale posebno pripadnice lepšeg pola.

Ekipa Nova.rs bila je sa pevačicama Dragicom Zlatić i Jelenom Jevremović na prvom frizerskom tretmanu od početka vanrednog stanja.

Dragica i Jelena su svoj termin zakazale u frizerskom salonu „Estetik i hairstilist studio F“, a vlasnica salona, Dragana Levaja je za naš portal rekla da od 27. aprila, od kako je počela sa radom, ima pune ruke posla.

PROČITAJTE JOŠ

Dragana je istakla i da se i ona i korisnici njenih usluga strogo pridržavaju mera koje su propisane kako bi se sprečilo širenje virusa Covid-19.

Pevačica Dragica Zlatić presrećna je jer je konačno dala profesionalcu da joj „radi o glavi“. Kako je navela, dosta joj je više toga da sama sebi pravi frizuru.

„Prosto ne mogu da verujem. Ženi je frizer među prva tri mesta u životu. Do sad sam nešto u karantinu kao sama budžila, ali ne može to dok ne odeš kod frizera. Termin sam zakazala pre 4-5 dana, jer treba malo više vremena sad pošto su gužve“, rekla nam je Dragica, pa otkrila kako je negovala svoju kosu tokom karantina.

„Prvih 15 dana karantina sam išla čupava, dok nije počelo da mi dosađuje. Onda sam na internetu našla neke fore i onda sam uvijala kosu kaišem od bademantila, tako da sam preživela nekako.“

Jelena Jevremović kod frizera je poslednji put bila pre početka vanrednog stanja, ukupno tri meseca, a na svoj termin je čekala nedelju dana.

„Tri meseca nisam bila kod frizera. Celih nedelju dana sam zivkala dok na kraju nisam namolila da me ubaci preko reda čisto da se malo uljudim i da ličim na nešto“, bila je iskrena Jelena.

Kako je protekla prva Dragičina i Jelenina poseta frizeru nakon skoro tri meseca pauze, pogledajte u video prilogu na početku teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.