Podeli
Foto:Dušan Petrović/Story magazin

"Danas biti socijalno odgovoran znači biti asocijalan, ali nadam se da će se uskoro sve vratiti normalnom životu, nekim starim dobrim navikama, ali i novim, a to je redovno pranje ruku i da nećemo zaboraviti na solidarnost među ljudima koja se pokazala tokom Covid-19 u celom svetu", kaže u razgovoru za Nova.rs voditeljka emisije Novi dan na televiziji N1, koja trudnoću održava u kranatinu.

Minja ističe da je pandemija unela promene u životima svih nas, mada konstatuje da joj samoizolacija ipak nije teško pala.

PROČITAJTE JOŠ

“Vanredna situacija povodom koronavirusa unela je promene u našim životima. Meni inače ova izolacija nije teško pala, pošto sam ovo vreme koristila za odmor, čitanje knjiga, gledala razne dokumentarce na Netflixu, kuvanje raznih jela koje sam usavršila, ali i za spremanje kuće, sređivanje gardarobera”, kaže voditeljka, te dodaje da je ipak jedva čekala da se otvore frizerski saloni, jer se nije usuđivala da bude “sama svoj majstor”.

“Ono što svim ženama jeste negde teško palo je to što nismo mogle da idemo kod frizera, kozmetičara, ali i tada smo se snalazile. Za negu lica nisu loše i neke maske koje mogu da se prave od raznih namirnica, ali što se tiče frizera i farbanja, to može da bude veliki izazov. Što se mene tiče, nisam imala hrabrosti sama da se farbam, tako da me je obradovala vest kada sam čula da od danas ponovo rade frizerski saloni. Da li sam zakazala frizera? Jesam naravno, ali svakako i dalje ću nositi masku i rukavice dok budem bila u salonu! Inače nisam bila skoro mesec dana kod svog frizera Marčela Mura, ali sam se trudila da kod kuće negujem kosu, pakujem je i malo oporavim od feniranja.”

Na kraju, Minja je podsetila i na to da vraćanje u normalne životne tokove zavisi isključivo od društvene odgovornosti.

Foto:Dušan Petrović/Story magazin

“Danas biti socijalno odgovoran znači biti asocijalan, ali nadam se da će se uskoro sve vratiti normalnom životu, nekim starim dobrim navikama, ali i novim, a to je redovno pranje ruku i da nećemo zaboraviti na solidarnost među ljudima koja se pokazala tokom Covid-19 u celom svetu”, zaključila je Minja.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar