Foto: Instagram/aleksandra__official,janavip2011,katarina_zivkovic_official,sf__fashion__style

Prema najnovijoj odluci Vlade o popuštanju mera usled vanrednog stanja, od danas je dozvoljen rad pijaca u zatvorenom prostoru, frizerskim i salonima za negu lepote i teretanama, uz korišćenje zaštitne opreme – maske, rukavica i dezinfekcionih sredstava.

PROČITAJTE JOŠ

S obzirom na to da su poznate dame uglavnom navikle na to da su doterane, pitali smo Katarinu Živković, Aleksandru Prijović, Sonju Vuksanović i Janu Todorović da li su imale poteškoća da zakažu feniranje kod svojih frizera po popuštanju mera.

Katarina Živković je imala sreće za zakazivanje svog termina, mada je istakla da joj je frizer mnogo nedostajao.

View this post on Instagram

KEEP CALM AND LOVE GREEN EYES ?♋️

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on

„Zakazala sam sledeće nedelje, jer imam zakazanu emisiju. Frizer mi je zaista nedostajao, a moj posao još više od toga. Hvala Bogu, nisam čekala dugo, jer idem kod svog prijatelja, koji me često kad žurim ubaci preko reda. Tek sad vidim koliko mi moj posao znači, jer je to definitivno moja najveća ljubav. Samo da se ovo sve što pre unormalizuje i da svi počnemo da radimo“, rekla nam je pevačica.

Pevačica Aleksandra Prijović je poput svoje koleginice Katarine svoj termin za friziranje zakazala na vreme, mada kaže da joj tokom vanrednog stanja frizura i nije toliko važna.

Foto: Zoran Lončarević

„Na vreme sam zakazala, pa nije bio problem. Dugo idem kod istog frizera, pa nije bilo tolikih poteškoća (smeh). Sve dok ne budem krenula sa snimanjima i nastupima, ne moram da idem toliko često. Sad sam se malo odmorila i od toga. Kod frizera nisam bila od trenutka kada je krenula ova situacija, odnosno otkako je proglašeno vanredno stanje. Sama sam negovala kosu, a frizura mi nije bila toliko važna.“

Kreatorka Sonja Vuksanović ističe da joj se kosa čak oporavila tokom karantina, mada je ipak požurila da zakaže feniranje.

„Jesam, na vreme sam zakazala pa nije bio problem oko gužve. Jedva čekam frizuru (smeh), da nije samo oprana i osušena kosa, nego da bude i lepo isfenirana. Kod frizera nisam bila od uvođenja vanrednog stanja. Ima to i svoje prednosti. Kosu sam negovala raznim maskama i dosta mi je porasla i povratila sam prirodni sjaj. Odmor od frizera ponekad i nije tako loš“, zaključila je ona.

Pevačica Jana Todorović jedva čeka da posle mesec i po dana ode kod frizera, iako je tokom karantina sama negovala svoju kosu.

„Kod frizera nisam bila mesec i po dana. Jedva čekam! Odmah sam zakazala termin, ali moram priznati da sam sama negovala svoju kosu, tako da mi nije bio toliko neophodan. Kad ne radiš i nemaš snimanja, onda je i bolje da kosa malo odmori, a to i jeste preporuka svakog frizera. Mene raduje što će frizeri i saloni početi s radom, jer su ti ljudi bili baš u gubitku, a manje-više zbog nas mušterija.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.