Estrada preplavila TikTok, mnogi misle da se blamiraju

Podeli:
Slavica Ćukteraš, Vesna Đogani, Vesna Djogani, Milica Pavlović, Sanja Vučić
Foto: Nova.rs/E-Stock/Časlav Vukojičić

Poslednjih godina dostupnost interneta dovela je do toga da su celokupnu javnost okupirale mnogobrojne društvene mreže i aplikacije, a najnovija i trenutno jedna od najpopularnijih jeste - TikTok. Iako je ova platforma "izrodila" nove ljude koji su postali poznati javnosti, za TikTok - om su poludele i mnoge estradne ličnosti, uglavnom pevačice.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevačica Milica Pavlović na TikToku ima više od 37 hiljada pratilaca, dok je na Instagramu gde je daleko duže prati čak 760 hiljada ljudi.

Njeni snimci beleže dobru gledanost, a rekord drži prvi video sa više od 600 hiljada pregleda. Pevačica je ažurnija na Instagramu, a valjalo bi da to promeni. Ako ništa drugo, stil koji promoviše na TikToku je odličan.

Njene objave beleže više od 200 hiljada lajkova, što Milicu svrstava u jednu od popularnijih na pomenutoj društvenoj mreži.

@senoritamofficial

Dobrodosla 2021 ?✨? #herewego #2021 #newyear #milicapavlovic #papi

♬ Papi – Milica Pavlovic

Denserku i pevačicu Vesnu Đogani, koja je i te kako vredna na TikToku smatraju „kraljicom“ ove mreže, makar među pevačicama. Pohrila je da se istakne na ovoj mreži i u tome je uspela. Prati je skoro 250 hiljada ljudi, a njeni snimci beleže i do 800 hiljada pregleda.

Potpuno je Vesna „ušla u fazon“ TikToka, a u raznim izazovima pridružuje joj se suprug Đole Đogani i njihova ćerka Laura.

@vesnadjogani

#vesnadjogani #vesnatory #fyp #foryoupage #foryou #xyzbca #viral

♬ original sound – barbiafrika

TikTok obožava i pevačica Slavica Ćukteraš. Nju prati više od 50 hiljada ljudi i ima više stotina hiljada pregleda. Tom skoru parira 62, 9 hiljada fanova na Instagramu, a mora se reći da je pevačica daleko zanimljivija na novijoj mreži.

@slavkahuliganka

#fyp

♬ Still D.R.E piano – chupapihojo

PROČITAJTE JOŠ:

Ono što se mnogi slažu, je to da je Slavici ova mreža pomogla da vrati „staru slavu“.

Članica grupe „Hurricane“ Sanja Vučić napravila je bum i na TikToku, o čemu govori 196 hiljada pratilaca i 1,6 milion pregleda koliko je ostvarilo komentarisanje njene pripreme za TV intervju.

@sanjalilwolf

#react to @idjtv.official

♬ original sound – IDJTV

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

Komentari

Vaš komentar