Elma Sinanović Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Pevačica Elma Sinanović rešila je da okrene novi list i zaboravi sve ružne stvari koje su joj dešavale tokom života, a upamti samo lepe i vredne uspomene.

#related-news_0

Zbog brojnih nedaća koje su je snašle, među kojima je najteža smrt supruga Smaila Sinanovića koji je preminuo pre dve godine od posledica teške bolesti, folkerka je mnogo propatila i namučila se. Uprkos činjenici da u njenom životu više ništa neće biti kao pre, Elma je ipak sebi dala obećanje i zadala težak zadatak – da više neće plakati i da će se samo smejati. Pevačicu smo sinoć zatekli na jednom splavu, gde je imala prvi nastup u Beogradu nakon dužeg perioda.

Elma Sinanović Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Po njenom raspoloženju primetili smo da je bila veoma raspoložena i spremna da stane pred brojnu publiku koja je nestrpljivo čekala da se popne na binu i zapeva nove, ali i stare pesme. Da je ispred splava bilo krcato, dokaz je da su mnogi ostali ispred koji nisu imali rezervaciju jer je splav mogao da primi samo određen broj ljudi.
„Srce mi je puno kad vidim narod u ovom broju. Iako sam perfekcionista i profesinalac u poslu, postoji mala doza treme jer želim da sve bude besprekorno i bez greške. Ovi ljudi ovde su zaslužili da im pevam celu noć i ispunjavam im sve muzičke želje. Jako je lepo znati da su svi došli samo zbog mene, zbog mog glasa, zbog mojih pesama. Obožavam da radim u Beogradu“, pohvalila se Sinanovićka i dodala:

Elma Sinanović Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Toliko sam plakala i patila jer me je svašta snašlo u životu. Rekla sam sebi „Elma, nećeš više plakati, samo ćeš se smejati“. Šta je bilo, bilo je. Život ide dalje i treba pamtiti samo lepe stvari. Imam ćerku zbog koje živim i borim se, imam posao koji obožavam, imam publiku koja poštuje moj lik i delo. Zašto moram da patim? Nemam više ono što sam najviše volela, ali imam mnogo toga zbog čega treba da budem zahvalna i živim“, rekla je Elma za Nova.rs.

Podsetimo, Elma se početkom januara ove godine nakon duže pauze vratila na estradnu scenu. Ona je napravila velike promene u svojoj karijeri, pa je potpisala ugovor sa švajcarskom firmom „Triple M“, koja ulaže veliki novac u njenu karijeru. Zahvaljujući njima, folkerka je po povratku objavila nekoliko pesama i spotova u produkciji „Two louder“, a nedavno je uradila i kaver snimak za svoj stari hit „Čarobno, čarobno“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.