Elma Sinanović: Cilj mi je da me omladina voli

Showbiz 24. jul. 202122:04
Podeli:
Elma Sinanović, pevačica, intervju
Elma Sinanović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Pevačica Elma Sinanović se nakon dugogodišnje pauze vratila na scenu novim pesmama i spotovima, te sada ima više posla nego ikada.

Ona na mesečnom nivou objavljuje po jednu numeru, a danas je u etar pustila novu pod nazivom „Story“, koju je izdala u produkciji „Two louder“.

Elma uveliko nastupa svakog vikenda, a u razgovoru za Nova.rs otkriva da joj u pauzama nije ponestalo kondicije, naprotiv. Radi punom parom s mnogo elana i očekivanja.

PROČITAJTE JOŠ

„Brzo sam se snašla na nastupima. Nemam tih problema sa kondicijom, energijom, a pogotovo sa štiklama (smeh). Nije mi ništa teško jer dugo smo sedeli i odmarali tokom pandemije. Štaviše, ovaj rad mi lako pada. Inače, mnogo volim da pevam i vi to znate, uživam u kontaktu s publikom. Živi nastupi me ne umaraju, pune me pozitivnom energijom“, rekla je pevačica.

Elma tvrdi da će njena nova pesma osvojiti mlađu generaciju jer tema spota opisuje današnjicu.

„Očekivanja su mi stvarno velika. Ja baš tipujem na ovu pesmu i mislim da će biti večna. Nekako smo uboli temu i moja ciljna grupa je omladina“, istakla je pevačica i dodala da mašta o novom albumu.

„Dogovor je bio da se za svaku pesmu radi spot i da se na jedan određeni vremenski period objavljuje. Što se tiče pesama, volela bih da snimim album. Uvek se vodim time da je novo ipak novo i drugačije, mada smo obradili stare moje hitove kojih je zaista mnogo i pevaju se svuda“, zakljuluje Elma.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar