Foto: Printscreen/YouTube/Two Louder TV

Posle dvogodišnje pauze pevačica Elma SInanović objavila je prvi od četiri planirana singla, pod nazivom "Tajiš", u produkciji "Two Louder".

PROČITAJTE JOŠ

Iako smo od Elme navikli uglavnom na balade, ovog puta publiku je obradovala nešto bržim ritmom, a za Nova.rs ističe da je pozitivno iznenađena time što je dobila podršku brojnih kolega.

„Telefon ne prestaje da mi zvoni. Oduševljena sam gestom brojnih kolega koje mi čestitaju i objavljuju pesme na svoje društvene mreže. Počastvovana sam i ponosna. Pesma je dobra, a spot još bolji“, kaže Elma, te dodaje da se zapravo nikad nije sasvim povukla iz javnosti.

„Godinama čitam o sebi da se vraćam na velika vrata, iako sam uvek bila tu, samo malo povučenija iz opravdanih razloga. Eto, pesma je došla u pravi čas, kada se estrada pokreće i počinje da radi, pa uz to prilika da je lepo i reklamiram. Prezadovoljna sam i pod utiskom, a putem vašeg medija želela bih da se zahvalim svima na podršci, kao i svom neprevaziđenom timu saradnika koji su zaslužni velikim delom“, rekla nam je Elma.

Poslušajte Elminu novu pesmu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)