Foto: Nemanja Jovanović

Dizajnerka enterijera Elena Karaman Karić obratila se javnosti putem društvene mreže i iznela svoj stav o strahu izazvanom pandemijom koronavirusa.

Dok se svetom širi panika, ćerka Verice Rakočević je uverena da će nakon teške krize koja je zadesila planetu uslediti isceljenje ljudskih duša i prirode.

Foto: Printscreen/Instagram/elena.karamankaric

 

„Moj mali sin i ja… Sami na kraju sveta. Ovo vreme je lekovito čistilište za sve ono neisceljeno… Samoća, melanholija… I duboko potisnuta tuga. Viri tamo negde iza ćoška duše i želja za zaštitom. Zagrljajem u kome se rastapaju sve nesigurnosti. Tragovi potrebe za kontrolom prevedene jezikom logike u brigu o velikoj deci. Daleko su i Madrid i London iz ove perspektive nemogućnosti…

PROČITAJTE JOŠ

Tako je to na putu duše. Uvek ima još nešto na čemu bi se moglo poraditi. Uvek može dublje. Srećom u tim dubokim mračnim vodama leže biserne školjke. Svaka tama krije riznicu skrivenog blaga ako imamo oko da vidimo, uši da čujemo i hrabrost da se usudimo… Zdravi bili“, poručila je Elena uz fotografiju sa sinom koja je nastala na Baliju.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.