Foto: Zoran Lončarević

Modna kreatorka Verica Rakočević, koja po starosnoj dobi spada među one kojima je u vanrednom stanju zabranjeno kretanje, povukla se u samoizolaciju i, kako kaže, već šest dana ne otvara vrata svog dvorišta.

Pošto ima kuću u prirodi, iskoristila je tu privilegiju da sama sredi svoju baštu, pa se dohvatila motike, dok ju je njen suprug Veljko Kuzmančević snimao. Ona je na kraju taj video podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Foto: Printscreen/Instagram/verica.rakocevic

„Izolacija dan šesti. Privilegija života van grada, mogućnost da prošetam dvorištem čiju kapiju nisam otvorila ovih šest dana. Oko moje kuće je priroda i ne pada mi na pamet da prekršim zabranu koja je na snazi“, poručila je Verica Rakočević uz objavu na društvenoj mreži i naglasila:

PROČITAJTE JOŠ

„Ne razumem neodgovornost i bahatost, zato, ako hoćete da sutra normalno živimo i radimo POŠTUJTE odluku i OSTANITE kod kuće da bi što pre živeli normalno,“ istakla je kreatorka, koja je za svoje godine u odličnoj formi, pa iako je priznala da joj teško pada broj iz lične karte, nije joj palo na pamet, da poput nekih njenih vršnjaka krši vandredne mere.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.