Foto:EPA-EFE/STR

Doktor Entoni Fauči će s drugim stručnjacima učestvovati u svetskoj kampanji za širenje svesti o koronavirusu, a taj proces obuhvata i preuzimanje Instagram profila brojnih zvezda, pa tako i glumice Džulije Roberts, javlja "Independent".

Ova oskarovka je samo jedna u nizu poznatih ličnosti koji će profil na društvenoj mreži predati vodećim stručnjacima za koronavirus, i to u sklopu kampanje #PassTheMic.

PROČITAJTE JOŠ

Fauči, koji je od početka pandemije u SAD savetovao Belu kuću kao stručnjak za zarazne bolesti, započeće s preuzimanjem tuđih profila već ovaj četvrtak, a kreće s Instagramom „Zgodne žene“.

Kampanja koja traje tri nedelje će na ovaj način milionima gledalaca predstaviti stručnjake, ali i zdravstvene radnike na prvoj liniji kako bi se omogućila globalna perspektiva o tome kako pobediti pandemiju.

Ostale „poznate face“ koje će takođe predati svoje profile na društvenoj mreži su Penelope Kruz, Sara Džesika Parker, Džejms Mekevoj, Hju Džekmen…

„Poslednja osoba koju trenutno treba da čujete sam ja“, poručila je glumica Mili Bobi Braun u najavi kampanje.

Bračni par Tom Henks i Rita Vilson, koji su se uspešno izlečili od koronavirusa, takođe bi trebali da učestvuju u kampanji.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbukTviter.

Komentari

Svi komentari (1)