Džordž Kluni se seli u Francusku, u komšiluk Breda Pita

Podeli:
Foto:EPA-EFE/CLAUDIO ONORATI

Holivudski glumac Džordž Kluni odlučio se na veliku promenu odlučivši da se s porodicom preseli u Francusku, i to u živopisno mesto na jugu te zemlje.

Iako imaju raskošnu vilu u Engleskoj, Džordž i Amal Kluni s decom, četvorogodišnjim blizancima Aleksandrom i El, pakuju stvari i odlaze na jug Francuske.

Kako su otkrili francuski mediji, glumac i njegova supruga, advokatica za ljudska prava, uskoro će postati ponosni vlasnici poseda Canadel u Brinjolu.

PROČITAJTE JOŠ

Zanimljivo je da će Džordž biti udaljen svega nekoliko kilometara od svog dobrog prijatelja i kolege Breda Pita i njegovog dvorca Miraval u Koranu.

Klunijevi će moći da uživaju u ovom posedu koji se prostire na oko 170 hektara, uključujući osam hektara vinove loze, a nadomak je i velika šuma.

Zasad se detalji oko prodaje poseda drže u strogoj tajnosti, a kako saznaju neki izvori, vlasnik i Džordž Kluni ugovor bi trebali da finiširaju 5. maja.

Inače, slavni glumac nedavno je otkrio i šta misli o ponovnom pokretanju serije „Urgentni centar“, koja ga je proslavila.

Iako smo ga u čak 15 sezona kultne serije ‘Hitna služba’ gledali smo kao doktora Douga Rossa, ponovno serije ne čini se baš kao najbolja ideja.

O mogućnosti ponovnog pokretanja serije, 59-godišnji Kluni je govorio tokom virtuelnog okupljanja glumačke postave serije u emisiji „Stars in the House“.

On je izrazio sumnju da se čarolija kultne serije koje je trajala od 1994. do 2009. može ponovo uhvatiti.

„Ne znam. Kad dosledno gledate seriju toliko godina, teško je reći da biste to mogli da učinite na onom nivou na kom smo mi učinili tada. Nisam siguran da je to moguće“, rekao je Kluni o potencijalnom ponovnom pokretanju serije.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar