Džordž Kluni: Kako sam odlučio da postanem otac u 50-im

Podeli:
Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Holivudski zavodnik Džordž Kluni ispričao je zbog čega je čekao do svojih 50-ih da postane otac. 59-godišnji glumac je trogodišnje blizance Elu i Aleksandra dobio sa svojom suprugom Amal, s kojom se venčao 2014. godine. Za šou "Today" sada je objasnio kako je decu planirao, ali tek kada nađe osobu s kojom zaista želi da ih ima. Roditeljstvo mu u mladosti nije bilo ni na kraj pameti, iskren je bio Kluni.

PROČITAJTE JOŠ

„Mnogim ljudima je postati roditelj bio glavni cilj u životu. Meni nije. Imao sam osećaj da imam ispunjen život i za to mi nisu trebala deca. Onda sam upoznao Amal i shvatio sam da je moj život zapravo bio prazan do tog trenutka. Tek kada sam postao otac, video sam jasnije neke stvari“, ispričao je glumac.

Ističe kako mu je porodica dala smisao životu, te su mu deca dala sve ono što svet šoubiznisa nije, a to je osećaj pripadnosti.

Džordž Kluni je dugo godina bio zakleti neženja, a povezivali su ga s brojnim lepoticama, od Rene Zelveger, pa sve do Elizabete Kanalis. Titulu zakletog neženje uklonila je prelepa Amal, s kojom danas uživa u porodičnom životu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar