Foto: EPA-EFE/KIMMO BRANDT

Slavni glumac Džordž Kluni podelio je neobičnu i zanimljivu priču o tome kako Amal i on jedno drugom iskazuju ljubav, ali i nepoznate detalje o svojoj deci. Holivudski zavodnik maksimalno je posvećen kako supruzi Amal, tako i deci, blizancima Aleksandru i Eli, a sada je priznao da sa suprugom i dalje razmenjuje ljubavna pisma.

PROČITAJTE JOŠ

„Čak i tokom karantina sam joj pisao pisma, pa ga ostavim na stolu, ili ona meni napiše neko i ostali ispod jastuka. Volim pisma, imam pisma od Pola Njumena, Gregorija Peka… Možda je to neka generacijska stvar i možda neće biti tako za 20 godina, ali za mene imaju težinu jer je neko izdvojio vreme da sedne i napiše ih“, rekao je Kluni.

On je otkrio i zbog čega njegovi blizanci imaju „obična“ imena, Aleksander i Ela, za razliku od dece njegovih kolega, koje se često „nadmeću“ u tome ko će osmisliti neobičnije ime.

„Nisam hteo da mi deca nose čudna imena. Ionako će imati dovoljno problema u životu. Dovoljno je teško biti dete nekog uspešnog i poznatog. Sin Pola Njumena se ubio, sin Gregorija Peka se ubio. Bing Krosbi je imao dva sina koja su se ubila. Ja sam u prednosti jer sam bio puno stariji kad sam dobio decu, pa ću do vremena kad moj sin bude osećao da mora biti uspešan poput oca već biti stari starac“, ispričao je Džordž Kluni.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar