Džejla Ramović: Marija ne može očima da me vidi

Showbiz 11. mar. 202022:03
Podeli:
Foto:Printscreen/Instagram/dzejlaramovic

Marija Šerifović večaras održava treći po redu koncert pod nazivom "Druga strana ploče".

Pored kolega koje su došle da je podrže, došla je i njena bivša kandidatkinja Džejla Ramović koja je i pobedila u „Zvezdama Granda“.

Džejla je otkrila da je u Beograd došla samo zbog Marijinog koncerta, i da se već sutra vraća za Goražde, gde inače živi.

„Bilo je vreme da dođem, došla sam danas sa sestrama, jedva čekam da počne. Ne znam ništa, sve storije na Instagramu sam prekakala, nisam želela ništa da vidim, sve sam htela da vidim večeras prvi put. Mnogo se radujem“, rekla je Džejla za Nova.rs.

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Marija i Džejla su nakon takmičenja „Zvezda Granda“ nastavile da se druže i zajedno nastupaju, a onda je sve iznenadilo kada je Šerifovićeva otpratila Ramovićevu sa Instagrama.

„Ja nju nikad nisam ni otpratila, ona je mene. Ne znam što, ona je to sve lepo na pisala na Instagramu, da se „Zvezde Granda“ završile, da dolaze novi ljubimci…“, objašnjava ona.

„Nisam joj bila jedina ljubimica, čim ona kaže da dolaze novi ljubimci, ona priča u množini tako da misli na sve. Ja sam bila možda mezimče“, priznala je Džejla kroz osmeh.

Ona je potom pomenula da Marija zna da je došla na koncert, ali da nije željna da je vidi, budući da su pre tri i po nedelje bile zajedno na turneji u Americi, koja je trajala nešto manje od mesec dana.

„Zna da sam ovde. Ja sam rekla da moram da dođem, ovo je tradicija i ovo se ne propušta. Čule smo se i sada ćemo se videti. Bile smo u Americi mesec dana, mislim da me ne može videti očima“, završila je pobednica Zvezda Granda.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.