Dušica Grabović
Dušica Grabović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačicu su zaustavili organi reda.

Pevač Darko Lazić priveden je zbog divljačke vožnje, a tom prilikom je utvrđeno da je pozitivan na kokain i da ima alkohol u organizmu. Njemu je određen pritvor do 48 sati, nakon čega će biti priveden kod sudije za prekršaje.

Darko Lazić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Lazić je, inače, sinoć bio na rođendanskoj žurki kod boksera Marka Nikolića. On je na veselje stigao nešto pre ponoći bez devojke Barbare Bobak. Pevač je čak uzeo i mikrofon u ruke i zapevao, a za njegovim stolom bila je i pevačica Dušica Grabović, koja je nedavno dovođena u vezu sa organizovanom elitnom prostitucijom zajedno sa Duškom Banjcem.

Grabovićeva je neposredno pred dolazak na rođendan i sama zaustavljena od strane policije, a tim povodom se oglasila na društvenoj mreži Instagram.

„Evo kad me zaustave zbog radara, prolaze im ljudi koje voze i preko 50 km/h, ali mora da sam im ja bila vrlo zanimljiva, onako, da me zaustave… Bila sam uredno vezana. Čekam kaznu već deset minuta, ‘ajmo bivše kolege, žurim na rođendan Marku Nikoliću, kasnim na tortu!“, napisala je pevačica i dodala:

„Kaže mi bivši kolega: ‘Platite u roku od osam dana 5.000 dinara, u protivnom je 10.000’, ja kažem: ‘Nije problem, ja plaćam sve svoje račune na vreme, makar nemala hleba da jedem’! Ja za račune uvek imam.

Inače, Grabovićeva je svojevremeno radila u policiji.

BONUS VIDEO: Darko Lazić i Barbara Bobak Grand

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.